MarktPlaza

Thurston Moore - Flow Critical Lucidity - CD

8x bekeken
2 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten
€ 2,99

Omschrijving

 Thurston Moore - Flow Critical Lucidity
CD 
  • Label: Daydream Library, 2024
  • Bestelnummer: J-11899318
  • Releasedatum: 27.9.2024

Het album 2024 van Thurston Moore is zijn negende soloalbum. Geschreven en gearrangeerd in Europa en het Verenigd Koninkrijk, bevatten sommige nummers lyrische verwijzingen naar hun omgeving en zijn beïnvloed door de natuur, lucide dromen en moderne dans. Twee singles werden uitgebracht in 2023: het energieke, niet op het album geplaatste, op Isadora Duncan geïnspireerde "Isadora" met een videoclip met Sky Ferreira in de hoofdrol. En 'Hypnogram', dat door de pers werd omschreven als een van de meest intense nummers die Moore ooit heeft uitgebracht, combineert de meer melodieuze momenten van zijn voormalige band Sonic Youth met de gelaagde, onstuimige bloei van de hoofdband van zijn bassiste Deb Googe, My Bloody Valentine.

Het nieuwe materiaal geeft een beklemmend gevoel van dromen en laat fans popelen om te horen wat de Amerikaan voor zijn album in petto heeft. dan in 2024, de opzwepende Earth Day-hymne "Rewilding": de muzikant bracht schrijnende regels als hij nadacht over de verwijdering van de menselijke hand uit de natuur: "...Don't stir anything...". Moore zong over vernieuwing en een tijd voor vrienden van de aarde om te slapen en een natuurlijke manier te realiseren door "koraal morfologisch te dromen". De muzikant zei dat de Britse rewildingbeweging ernaar streeft om de menselijke invloed op ecosystemen te verminderen.

De meeste teksten zijn opnieuw geschreven door de artiest Radieux Radio. De naam "Flow Critical Lucidity" komt van de tekst van "Sans Limites", en op de albumhoes staat Jamie Nares' "Samurai Walkman" - een helm uitgerust met stemvorken. Jamie Nares (geboren in de UK) is een levenslange vriend van Thurston Moore uit zijn New York No Wave tijd en de twee hebben al vaak samengewerkt. Ook Jon Leidecker, James Sedwar, Jem Doulton en achtergrondzangeres Laetitia Sadier van Stereolab zijn van de partij.


  • Tracklisting
Disc 1 van 1 (CD) 
  1.  Track 1: New in TownNew in Town
  2.  Track 2: Sans LimitesSans Limites
  3.  Track 3: ShadowShadow
  4.  Track 4: HypnogramHypnogram
  5.  Track 5: We Get HighWe Get High
  6.  Track 6: RewildingRewilding
  7.  Track 7: The DiverThe Diver


Bestellen:
  • Stuur een bericht met uw naam en adres.
  • Uiteraard zijn alle artikelen nieuw en worden ze in originele verpakking verstuurd.
  • U betaalt slechts € 2,99 verzendkosten.


Nieuw!
Bestel nu ook al je boeken via ons.
En het leuke is dat je nooit verzendkosten hoeft te betalen voor boeken.
Dus ook niet als een boek maar €5,- kost.
Uiteraard zijn alle boeken nieuw.

Bestellen van een boek?
Stuur de titel van het boek, auteur, eventueel ISBN-nummer voor een vrijblijvende prijsopgave.


Gratis abonnement op LEGO-magazine
Dit blad voor kinderen van 5-9 jaar kun je gratis ontvangen. Het staat boordevol leuke puzzels, prijsvragen en wetenswaardigheden.
Ook als je geen bestelling op deze site doet kun je het gratis ontvangen. Meerdere abonnementen voor alle kinderen van 5-9 mag ook.


Bestellen? Stuur een bericht!