The Transporter 2  (DVD)  Nieuw

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 6x bekeken
  • Datum geplaatst 5 dagen geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

The Transporter 2  (DVD)  Nieuw

90:00 minuten

Acteurs: Jason Statham Kate Nauta Amber Valletta Jason Flemyng Keith David
Regisseur: Louis Leterrier

Jason Statham keert terug in zijn typische rol van de onverschrokken ex-huurling Frank Martin (ook bekend als de Transporter), een specialist in het vervoeren van "delicate vrachtjes". Nu hij naar Miami is overgeplaatst wordt zijn talent op de proef gesteld. Ondertussen probeert hij zich aan een belofte te houden en de plannen van een groep criminelen te dwarsbomen, waaronder die van een dodelijk aantrekkelijke blondine! Een extreme auto, een opwindende strijd en elektrisch geladen acties bewijzen dat de Transporter meer is dan alleen de auto waarin hij rijdt.

De mensen van James Bond zullen niet blij worden van wat ze in Transporter 2 te zien krijgen: adembenemende stunts, inventieve knokscènes en een charismatische Brit in een peperdure auto.

Het is alleen niet 007 die achter het stuur kruipt, maar Frank the Driver. En het ergste van allemaal: het komt uit Frankrijk! Was de eerste Transporter nog een halfgeslaagde achtervolgingsfilm, voor nummer twee heeft producent Luc Besson de bakens duidelijk verzet. Dit moet zonder twijfel een langlopende actieserie worden. En dus werd The Driver uit het criminele circuit gelicht, schreef Besson een script met aanzienlijk meer plot en verplaatste hij de actie naar Amerika. Frank (Jason Statham) is nu in te huren als chauffeur annex bodyguard, een taak die hij uitvoert voor politicus Billings (Matthew Modine). Als diens zoontje wordt gekidnapt in opdracht van drugsdealers, lijkt het een simpele afpersingszaak. Maar Frank ontdekt dat er meer op het spel staat dan alleen losgeld. De kinetische stijl van regisseur Louis Leterrier was nogal misplaatst in het meer dramatische Unleashed, maar blijkt hier buitengewoon effectief. 'Never a dull moment' is nog een understatement voor een film die succesvol Jackie Chan-knokwerk koppelt aan Joel Silver-explosies. Hoe de zwarte Audi van Frank dit alles overleeft zonder ook maar een kras op te lopen is een vraag die alleen de sponsors kunnen beantwoorden.

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.