MarktPlaza

The Lion King 3 - Hakuna Matata (2 DVD) Walt Disney

109x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

73 minuten minuten

Acteurs: Nathan Lane Julie Kavner Ernie Sabella Moira Kelly (I) Whoopi Goldberg Jim Cummings Matthew Broderick Robert Guillaume Jerry Stiller Shaun Flemming

Ontdek in dit geheel nieuwe en afsluitende verhaal in de Lion King trilogy alles wat je nog niet wist van The Lion King. 'Het verhaal achter het verhaal', een hilarisch en meeslepend avontuur, verteld zoals alleen zoals Timon en Pumbaa dat kunnen.

Hilariteit ten top in deze compleet nieuwe film met in de hoofdrol Timon en zijn winderige vriendje Pumbaa de grootste onbezongen helden van de savanne!

In dit compleet nieuwe koimische avontuur onthullen Timon en Pumbaa waar ze vandaan kwamen, wanneer ze elkaar ontmoetten en hoe ze Simba hielpen om het konkrijk te redden. Hun verhaal bevat een aantal terugblikken op een paar grote gebeurtenissen uit The Lion King die er een beetje anders uitzien vanuit het perspectief van Timon en Pumbaa. Zoals toen koning Mufasa baby Simba aan het dierenrijk voorstelde. Laten we het erop houden dat er iets achter dat dramatische moment zat, toen alle dieren een buiging maakten voor de nieuwe koning! Met al je favoriete helden, twee nieuwe komische figuren (de moeder van Timon en oom Max), heerlijke muziek en nog veel meer, is het tijd om klaar te gaan zitten voor koningsgrote pret met Timon en Pumbaa!