MarktPlaza

The Girls from La Vie Parisienne UNIEK Ex. originele ill.

145x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Hardcover. The Girls from La Vie Parisienne. London: Neville Spearman, 1961. Niet gepagineerd. Formaat circa 31,7 cm.
Wat beschadigingen aan de band, band en inhoud deels verkleurd. Originele stofomslag is niet meer aanwezig maar de illustraties daarvan zijn uitgeknipt en ingeplakt. Met illustraties in kleur en zwart-wit.
Uniek exemplaar omdat een vorige eigenaar het boek rijk voorzien heeft van veel (circa 57 stuks) covers en illustraties uit originele nummers van La Vie Parisienne. Deze zijn merendeels in kleur en ook een aantal over twee bladzijden. De fraaie ingeplakte illustraties uit de periode circa 1910-1930 in typische art-decostijl. Met onder andere een illustratie van Barbier, maar ook van Herouard, Vallee, etc. De illustraties hebben vaak een pikant karakter.
Door de ingeplakte illustraties uit originele nummers welke los vaak verkocht worden is dit exemplaar qua waarde niet te vergelijken met andere exemplaren zonder deze illustraties. Door in originele covers en illustraties is er ook direct een goed vergelijk in de kwaliteit tussen de kleurenillustraties in het boek en de originele illustraties welke aangebracht zijn in dit boek. Kwaliteit van de illustraties is duidelijk van een hoger niveau dan de illustraties in het boek. Art Deco. Zie ook mijn andere advertenties voor originele uitgaven van La Vie Parisienne (ik heb ook nog veel losse nummers welke ik nog moet plaatsen). Referentienummer 10.951.

120 euro

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 4,75 euro naar een afhaalpunt (DPD) of 6,95 euro met Postnl (bezorging aan huis). Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.