MarktPlaza

The Gallinaceous Game Birds of North America 1897 Nr. 82/100

165x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Hardcover. Elliot, Daniel Giraud. The Gallinaceous Game Birds of North America. New York: Francis P. Harper, 1897. 220 blz. Letters op rug in goudopdruk. Bovenzijde bladzijden goud op snede. Op alle drie de zijden van het boekblok (dus alleen op de snede) een zwarte inktvlek. Boekblok in goede staat. Tekstblokken met ruime marges.

Gelimiteerde oplage van 100 exemplaren op “large paper”, dit exemplaar genummerd 82. Dit is dus niet de normale "trade edition". Voorin op blanco schutblad met pen geschreven “Property of Mrs N(?) K. Kellogg. Op bladzijde met vermelding gelimiteerde oplage met potlood geschreven ``11-2-66 gift of Kellogg Foundation”, verder met inkt een naam geschreven (D.Gellioh?) en met potlood enkele nummers. Op de tegenoverliggende bladzijde is een label verwijderd. De W.K. Kellogg Foundation is één van de grootste Amerikaanse liefdadigheidsinstellingen.


Met veel platen met illustraties van hoenderachtige vogels (patrijs, wilde kalkoen, etc.). Met beschrijvingen van hun habitat, verenkleed (zowel jong als volwassen), etc. Ornithologie. Vogels. Referentienummer 8989.

250 euro (Q)

Vraagprijs/biedingen exclusief verzend- en verpakkingskosten (8,60 als aangetekend pakketje), afhalen op afspraak mogelijk. Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.