MarktPlaza

The Beverly Hillbillies 10 (DVD)

66x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Acteurs: Raymond Bailey Irene Ryan Buddy Ebsen Max Baer Jr. Nancy Kulp Donna Douglas

75:00 minuten

Maak kennis met de Clampett familie: Jed, een aardige man die plotsklaps miljonair is geworden door de olie; Granny, een oud en nors omaatje; Elly May, bloedmooi en blond; Jethro Bodine, de domme neef van Jed die zijn eigen kracht niet kent en Duke, de trouwe ‘meedogenloze’ hond.
Mr. Drysdale is de hebzuchtige bankier, die er alles aan doet om het geld van de Clampetts op zijn bank te houden.


Jethro goes to school: Jethro wil graag chirurg worden, maar daarvoor moet hij wel studeren. Op aanraden van Pearl gaat hij naar een privé- school. De directrice Millicent Schuyler-Potts ziet het eerst niet zitten met Jethro. Maar dat verandert als erachter komt hoe groot de bankrekening is van familie Clampett.

Jed pays his income tax: Met 25 miljoen op de bankrekening is het onvermijdelijk dat de belastingdienst aanklopt. Granny moet niks hebben van de belastinginspecteur Alan Landman en jaagt hem met een luchtbuks het huis uit. Mr. Landman is woedend en gaat verhaal halen bij bankier Drysdale.

The Clampetts get psychoanalyzed: Jethro heeft een gezondheidverklaring nodig voor zijn studie. Hij besluit de dokter van Mrs. Drysdale te raadplegen, dokter Twombley. Wanneer de dokter een psychologische test doet met Jethro, komt hij tot verbazende conclusies. Jethro heeft zo zijn eigen interpretatie van de serie inktvlekken die hem worden getoond.