MarktPlaza

Testjaarboek 1998

95x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Testjaarboek 1998
10e editie, Consumentenbond
1997, Kosmos / Z&K uitgevers
199 pag., isbn 90 215 3221 2
goede staat
t.e.a.b. (s.v.p. bieden exclusief de eventuele porto)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep 'informatieve boeken'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
“De tests van de Consumentboek vormen al jaren een uiterst nuttige leidraad bij de aankoop van artikelen. In dit Testjaarboek 1998 staan samenvattingen van de meest interessante tests zoals die in de periode van november 1996 tot november 1997 in de Consumentgids, de Consumenten-reisgids en de Consumenten-geldgids zijn verschenen. Deze tests zijn gebaseerd op onafhankelijk onderzoek door de Consumentenbond, soms in samenwerking met andere consumentenorganisaties. U vindt in dit boek van meer dan 50 tests de plus- en minpunten van produkten, met informatie over veiligheid, duurzaamheid, energieverbruik en milieuvriendelijkheid. De resultaten staan overzichtelijk bij elkaar in tabellen.
In deze tiende jaargang zijn natuurlijk weer onderzoeken opgenomen rond de auto, zoals de populaire overzichten van automankementen en de botsproeven. Verder vindt u hier testresultaten van onder meer combimagnetrons, onderdelen van kabelaansluitingen, tafelmodel koelkasten, afwasmachines, stofzuigers, compactcamera’s, cv- en warmwatertoestellen, diverse test op het gebied van gezondheid (onder meer antibiotica en diéten), voeding (zoals hamburgers, pastasauzen en spaghetti) en financiën (telebankieren en creditcards).
Kortom, u heeft opnieuw een veelzijdige en nuttige aankoopgids in handen.”