Terra Nova Competition Tarp 2

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 58x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

De Terra Nova Competition Tarp 2 is een veelzijdige tarp, waarmee veel verschillende opstellingen gemaakt kunnen worden.

Dankzij de afmetingen van 248 x 290 centimeter, is deze Terra Nova tarp voor veel doeleinden te gebruiken. De verstevigde bevestigingspunten aan de randen van de tarp maken het mogelijk om de tarp op veel verschillende manieren op te zetten.

Doordat bij het fabriceren van deze Terra Nova tarp gebruik is gemaakt van het materiaal silicone nylon “Competition fabric”, heeft deze tarp een laag gewicht van slechts 550 gram.

De Terra Nova Competition Tarp 2 heeft ingepakt de afmetingen 17 x 44 centimeter. Deze afmetingen zijn echter variabel, daar deze tarp in verschillende vormen kan worden gevouwen. Hierdoor kan de tarp, wanneer ingepakt, aangepast worden om op verschillende manieren in de rugzak gepakt te kunnen worden.

Doordat de naden van deze Terra Nova tarp getapet zijn, en het doek een waterdichtheid van 5000 millimeter waterkolom heeft, houdt deze u zelfs tijdens hevige regenbuien droog.

Specificaties:

Gewicht: 550 gram
Afmetingen ingepakt: 17 x 44 centimeter
Afmetingen doek: 248 x 290 centimeter
Materiaal: silicone nylon “Competition fabric”
Waterdichtheid: 5000 millimeter waterkolom
Kleur: Groen


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.