Terra Nova Adventure Tarp 2 Hoolie green

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 67x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

De Terra Nova Adventure Tarp 2 in de kleur Hoolie Green is een lichtgewicht tarp met de afmetingen 290 x 248 centimeter. Dankzij deze afmetingen biedt deze tarp, afhankelijk van de opstelling, ruimte aan 2 personen.

De Terra Nova Adventure Tarp 2 Hoolie Green (lichtgroen) is gemaakt van het materiaal Stormtex P4000 polyester. Dit materiaal heeft een waterdichtheid van maarliefst 4000 mm waterkolom wat ruim voldoende is om bescherming te bieden tegen zelfs de zwaarste regenbui.

Ondanks de relatief lage prijs en de hoge prestaties van deze tarp heeft deze een gewicht van slechts 671 gram. Dit licht gewicht en de pakmaat van 11 x 44 centimeter zorgen er voor dat de Adventure Tarp 2 van Terra Nova gemakkelijk mee te dragen is in de rugzak. Hierdoor is deze tarp zeer geschikt voor gebruik tijdens meerdaagse wandeltochten of fietstochten.

De Terra Nova Adventure Tarp 2 Hoolie Green is voorzien van 9 bevestigingspunten. Hiervan zijn 8 bevestigingspunten bevestigd aan de hoeken en de zijden van het doek, en 1 bevestigingspunt in het midden op het doek. Met het bevestigingspunt op het midden van het doek kan de tarp opgespannen worden waardoor er meer leefruimte onder de tarp ontstaat. Tevens is deze tarp voorzien van 8 bevestigingsogen.

Hieraan kunnen tarpstokken worden bevestigd waardoor de Adventure Tarp 2 als vrijstaande tarp kan worden opgezet.

De Terra Nova Adventure Tarp 2 Hoolie Green wordt zonder tarpstokken, haringen en scheerlijnen geleverd. Wel wordt deze Terra Nova tarp geleverd met handige opbergzak.

Specificaties:

Afmetingen: 290 x 248 centimeter
Pakmaat: 11 x 44 centimeter
Gewicht: 671 gram
Kleur: Hoolie Green (lichtgroen)
Aantal bevestigingspunten: 9
Aantal bevestigingsogen: 8
Materiaal: Stormtex P4000 polyester
Waterdichtheid: 4000 mm waterkolom


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.