Ter uitbreiding van ons kantoor in Eindhoven zijn wij …

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 14x bekeken
  • Datum geplaatst 1 maand geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Niet van toepassing
Type prijs
Zie omschrijving

Omschrijving

Hou je ervan om mensen blij te maken met oplossingen waar ze écht wat aan hebben? Heb je de ambitie en drive om succesvol te zijn in sales? En wil je ook beloond worden voor je succes? Dan is deze Sales Klant Adviseur rol een kans om niet te missen!

Wat ga jij doen?

Een Sales Klant Adviseur voert uitgaande telefoongesprekken en verzorgt de bijbehorende administratieve afhandelingen daarvan in ons belsysteem. Tijdens deze gesprekken biedt je producten en/of diensten aan, verstrekt informatie of geeft advies.

De gesprekken die je voert zijn commercieel en oplossingsgericht, door middel van jouw deskundigheid en enthousiasme weet je de klant te overtuigen met jouw product/dienst.

Jouw werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur ’s morgens tot 18:00 uur ’s avonds.

Onze proposities liggen zowel bij B2C (consumenten) als bij B2B (bedrijven en ZZP’ers). Jij bepaalt zelf welk project voor jou het meest interessant is.

Wat bieden wij?

Een gezellige werksfeer
De netto vergoeding per gerealiseerde sale ligt erg hoog. Gemiddeld verdienen onze adviseurs €200 tot €600 euro per dag!
Ondersteuning in je sales en skills door middel van training en individuele begeleiding
Snelle en transparante uitbetaling
Gebruik van ons CRM systeem
Altijd geld garantie (Altijd geld ongeacht je commerciële prestaties)
Wat breng jij mee?

Heb je al ervaring met de verkoop van energiecontracten of andere diensten via colportage, dan is dat absoluut een pré, maar geen vereiste! wij vinden namelijk dat enthousiasme en ambitie belangrijker is dan ervaring! je het lef hebt om mensen te kunnen overtuigen voor onze proposities te kiezen en jij je niet snel uit het veld laat slaan door een simpele NEE!

Daarnaast is het van belang dat je een inschrijving in de KVK hebt. Heb je dat op dit moment nog niet, dan kunnen wij jou daar uiteraard mee helpen.

Denk jij de juiste persoon op de juiste plaats te zijn? Aarzel dan niet en solliciteer gelijk! En wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op om een kennismakingsgesprek te plannen .

---------------------------------

Verwachte startdatum: per direct

Soort dienstverband: Freelance/ZZP

Salaris: gemiddelde verdiensten €2500 - €6000

Taal: Nederlands

Maatregelen tegen het coronavirus:
Wij werken conform de regels van het RIVM. Dit betekent dat wij werken met mondkapjes en zo vaak als nodig onze handen wassen. Daarnaast houden wij altijd 1.5 meter afstand van elkaar. Indien gewenst worden vergaderingen op afstand gehouden.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.