MarktPlaza

Teigetjes Film (Tigger Movie) DVD Walt Disney

109x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

77:00 minuten

Acteurs: Peter Cullen Ken Sansom Kath Soucie John Fiedler Jim Cummings John Hurt Nikita Hopkins Andre Stojka Tom Attenborough
Stemmen orig. versie: John Fiedler Ken Sansom Andre Stojka Peter Cullen John Hurt Jim Cummings Nikita Hopkins Frank Welker
Regisseur: Jun Falkenstein

De eerste bioscoopfilm van Winnie de Poeh in drieëntwintig jaar is, geheel in de bekende Disney-stijl, een combinatie van een betoverend verhaal, innemende karakters en onvergetelijke liedjes verteld als een verrukkelijk sprookje vol hartverwarmende avonturen.

Iedereen (Poeh, Knorretje, Iejoor, Roe, Konijn en Uil) is druk bezig een geschikt winteronderkomen voor Iejoor te maken. Maar alles wat ze doen lijkt teniet te worden gedaan door het uitbundige gestuiter van Teigetje, en dus stelt Konijn voor dat Teigetje naar buiten gaat om andere Teigetjes te vinden waarmee hij kan stuiteren. Een belachelijk idee, vindt Teigetje, want tenslotte is hij de enige! Of toch niet? En zo begint de wonderbaarlijke zoektocht naar zijn familie.

TEIGETJES FILM gaat over verbazing en blijdschap, het hebben van familie - en de ontdekking dat families in alle soorten en maten voorkomen. Met zeven prachtige Poeh-liedjes zal deze eigenzinnige maar ontroerende film je hart (en je voeten) op doen laten springen.