MarktPlaza

Technogym hometrainer 700ie TV - upright bike

2111x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Wij verkopen onze TechnoGym Upright 700ie bike met verstelbaar zadel in perfect werkende staat. Van kop tot teen gecontroleerd, uiteraard gebruikt en vertoont de normale gebruikelijke krasjes en wrijfjes. Doch wordt de bike compleet nagekeken, krijgt hij een onderhoud en blinken wij hem op, zodat je meteen van uw favoriete TV programma kunt genieten tijdens het sporten ;)

Voor dit kleine bedrag is deze gigant onder de hometrainers van jou! TechnoGym staat garant voor topkwaliteit en staat als nummer 1 toptoestel in alle gekende fitnessclubs wereldwijd!

3 fietsen in 1
Het exclusieve stuur geeft u de mogelijkheid om te fietsen in 3 verschillende posities: standaard, city bike en een stimulerende racepositie.

Net als buiten op de weg fietsen
Deze fiets biedt een meer realistische fietservaring dankzij de kortere afstand tussen de pedalen en de optimale uitlijning ten opzichte van het zadel. Fietsers zullen zich niet alleen op hun gemak voelen, maar ook meer genieten van een realistischer en biomechanisch meer correcte fietservaring.

Fast Track Controls
Met de Fast Track Control-functie kunt u het weerstandsniveau wijzigen zonder de handgrepen te hoeven vasthouden.

Comfortabele elleboogsteun
Het exclusieve stuur van de Bike Excite beschikt over een zachte en ergonomische elleboogsteun die uw comfort verhoogt in de racehouding.

Perfecte zitting
Geniet van maximaal comfort dankzij de nieuwe gel-inzetstukken in de zitting en de instellingen aan de achterkant van de zitting, die het mogelijk maken om van positie te veranderen zonder van de fiets af te hoeven stappen.De stap van 12,5 mm ondersteunt een nauwkeurige aanpassing van uw zitting.

Intelligente pedalen
De bredere pedalen zorgen voor meer stabiliteit en ondersteuning. De riemen worden makkelijk aangepast door eenvoudigweg de gesp strakker vast te zetten of wat losser te maken. Doordat de pedaal 10 graden gekanteld is naar de grond toe, is het gemakkelijker om de voet vanuit de zithouding in de pedaalband te schuiven.

Makkelijk te verplaatsen
Gunstig geplaatste wieltjes om de fiets makkelijk en snel te verplaatsen, zonder moeite!

Levering aan huis in België en Zuid-Nederland. (50 euro tot 100km van Gent)