MarktPlaza

Technisat DAB+ DigitRadio 450 wit

168x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De DigitRadio 450 is een krachtige DAB + digitale radio met stereo speakers, ingebouwde Wi-Fi en tal van netwerkfuncties. Geniet van landelijke en regionale radio in digitale muziek kwaliteit.

De intuitive draaiknop bediening en het OLED-display zorgen ervoor dat men moeiteloos de diverse functies kan gebruiken. Via de geïntegreerde WLAN-connectiviteit verbindt u de DigitRadio 450 makkelijk met internet en heeft u daardoor de beschikking over duizenden internetradio stations. Verder kunt u gebruik maken van UPnP-streams van PC´s, Smartphones en NAS systemen welke aan het netwerk zijn ingebonden. Tevens kunt u de radio zeer handig bedienen via de gratis App. Via de bluetooth audio streaming functionaliteit ontvangt de Digitradio 450 draadloos digitale audiostreams van uw mobiele apparaten. Zo kunt u muziek en luisterboeken van uw smartphone zeer eenvoudig op uw radio beluisteren. Via de AUX-in aansluiting kunt ook andere muziekbronnen probleemloos met de DigitRadio 450 verbinden.


Specificaties

- DAB + digitale radio
- RDS PLL FM-radio
- Meer dan 11.000 radiostations via internet
- Hoge kwaliteit OLED-scherm
- UPnP-client op uw thuisnetwerk (streaming audio)
- Audiostreaming via Bluetooth
- Handige klok en alarm timer functies
- Comfortabele en intuïtieve bediening
- Geïntegreerde Wi-Fi-connectiviteit
- Besturing via app (iOS, Android)
Aansluitingen
- 1x Hoofdtelefoonaansluiting (3,5 mm)
- 1x Audio in / AUX-in
Radio / ontvangst
- Digital Band III, DAB, DAB+: 174 - 240 MHz
- Analoge FM: 87,5 - 108 MHz
- Antenne: DAB/FM telescopische antenne
- internet Radio

Luidspreker
- Output: 7 W RMS
- Stereo: 2 x 10 W

Afmeting en gewicht
- B: 36 cm H: 14,5 cm D 17,9 cm
- Gewicht: 3,8 kg

- DigitRadio 450, afstandsbediening (incl. Batterijen) AC adapter en handleiding

Ruisvrije radio in perfecte digitale kwaltieit met zeer goede ontvangst; dat is DAB+ digitale radio. DAB+. DAB+ kan meer keuze bieden dan de standaard FM frequentie, en zal in de toekomst steeds meer gebruikt gaan worden, waardoor het aanbod groter en groter wordt. Er zijn ook meerdere nationale en regionale omroepen die hun normale radiozender uitbreiden met extra zenders via DAB+. Eindeloos zoeken naar de frequentie is ook verleden tijd met DAB+: selecteer simpelweg de naam van de radiozender en u bent klaar. U eenvoudig kiezen uit een lijst met alle beschikbare radiozenders.

Met de ingebouwde WiFi-optie kunt u muziek van uw computer streamen naar de DigitRadio 450. Ook is het mogelijk om via WiFi internetradio af te spelen.

De DigitRadio 450 beschikt tevens over een wekker / sleeptimer waarmee u gewekt kunt worden door uw radiozender naar keuze.

U kunt deze Technisat DAB+ DigitRadio 450 (hout, wit en antraciet) telefonisch telefonisch bestellen of door te reageren via de mail.
De Technisat DAB+ DigitRadio 450 (hout, wit en antraciet) kan verzonden worden voor € 5,95
De Technisat DAB+ DigitRadio 450 (hout, wit en antraciet) wordt geleverd met factuur en garantie.
Voor meer informatie over dit product kunt u ons mailen of bellen.
Met vriendelijke groet,
ADJelectronics
Soensterdijk 3
9293 MD Kollumerpomp
Tel:0511 408476
GSM:06 21673358
Zie ook mijn overige advertenties voor nog meer aantrekkelijke aanbiedingen, of ga eens een kijkje nemen in mijn winkel.
Kunt u tussen de advertenties niet vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op, want dit is nog maar een kleine greep uit ons assortiment
GELIEVE NIET OP ZONDAG TE BELLEN, BIJ VOORBAAT DANK.