MarktPlaza

TechniSat Audiomaster BT

216x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De Audiomaster BT biedt u home cinema-geluid in een uiterst compacte behuizing. Met zijn oppervlak van 50 x 30 cm en een hoogte van 6,5 cm is deze compacte soundbar gemakkelijk onder de voet van uw televisie plaatsen. De soundbar kunt u direct verbinden met een kabel naar uw TV of via uw digitale set-top-box.


De Audiomaster BT heeft een hoogwaardige virtuele surround kwaliteit. Playout garandeert een eersteklas geluidservaring - zonder extra apparaat, zoals een AV-Receiver. Het apparaat bied ondersteuning aan van Dolby Digital ™ decodering en DTS TruSurround ™. De playout Stereo is perfect voorbereid voor de playout van muziek. De Audiomaster BT kan worden aangesloten op een Blu-ray speler of op andere audiobronnen. Met de mogelijkheid van Bluetooth Audio Streaming, is de Audiomaster BT in staat om muziek draadloos van uw mobiele apparaten af te spelen. De soundbar is voorzien van een subwoofer aansluiting hierdoor kan de Soundbar worden uitgebreid tot een volledige 2.1-systeem.

4 x 50 Watt muziek performance voor een vol geluid in perfecte kwaliteit

De slimme geïntegreerde LED zorgt voor de weergave van de laatste status van het systeem.

Met de vooraf geïnstalleerde TechniSat afstandsbediening codes kan de soundbar worden in- / en uitgeschakeld en het volume worden aangepast met de tv-afstandsbediening.


U kunt deze TechniSat Audiomaster BT telefonisch telefonisch bestellen of door te reageren via de mail.
De TechniSat Audiomaster BT kan verzonden worden voor € 5,95
De TechniSat Audiomaster BT wordt geleverd met factuur en garantie.
Voor meer informatie over dit product kunt u ons mailen of bellen.
Met vriendelijke groet,
ADJelectronics
Soensterdijk 3
9293 MD Kollumerpomp
408476
21673358
Zie ook mijn overige advertenties voor nog meer aantrekkelijke aanbiedingen, of ga eens een kijkje nemen in mijn winkel.
Kunt u tussen de advertenties niet vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op, want dit is nog maar een kleine greep uit ons assortiment
GELIEVE NIET OP ZONDAG TE BELLEN, BIJ VOORBAAT DANK.