MarktPlaza

te koop REU RUSSISCHE TOY

480x bekeken
7 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen

Omschrijving

25 december 2022 werd hij geboren. 2 september aangekomen uit Polen naar Nederland. Hij heeft een stamboom en op de show heeft hij al eerste prijs gewonnen. Goed gebouwd. Handelswijze. Mooie glanzende haren. Deze rasse verhaart niet en daardoor veroorzaakt geen allergieƫn.
Het zal een prachtige miniatuur jongen zijn die rond 3,5 kg weegt.

De Russische Toy is een hondenras dat bekend staat om zijn zachtaardigheid, genegenheid en intelligentie.  Met dit ongelooflijk mooie en charmante ras zullen alleen geluk en positief naast je heersen.  En zo'n prachtig huisdier zal je leven nog vreugdevoller en veelbewogender maken. 

Russische Toy is het beste dat je je maar kunt wensen.  Zijn expressief ogen, doordringende blik en zachte strelingen zullen elke dag van je leven speciaal maken.  Dankzij zijn intelligentie is het Russische Toy gemakkelijk te trainen en leert hij snel commando's.  Hij zal een echte vriend en bewaker van je gezin zijn. 

Mis de kans niet om deze zachtaardige, aanhankelijke en intelligente hond te bezitten.  Maak je dromen waar en nodig een Russisch Toy uit in je familie.  Je zult nooit spijt krijgen van zo'n geweldige keuze! 

Hier kunt u alle informatie over hondje vinden

https:en.wikipedia.org/wiki/Russkiy_Toy Russische toy terriƫr | Rassen | Honden & Hondenrassen
https:www.hondenrassen.nl/rassen/russische-toy-terrier/
https:www.houdenvanhonden.nl/hondenrassen/alle-rassen/fci-groep-9/russian-toy-langhaar/
https://www.lhic.nl/hondenrassen/russische-toy-terrier/
https://tipaw.com/nl/nl/ras/russische-toyterrier/