MarktPlaza

Te koop bouwgrond Lommel Kolonie (net over de grens met Nederland)

86x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De huizenprijzen in Nederland rijzen de pan uit en worden onbetaalbaar, maar wat dacht u van een nieuwe woning op uw eigen grond voor een betaalbare prijs? Het huis waarvan u altijd al heeft gedroomd, het kan in Lommel (net over de grens met Nederland)

Het perceel:
Is gelegen in een buurt met zeer veel mooie woningen. Er is een snelle verbinding met de Nederlandse grens.In deze rustige omgeving bevind zich op loopafstand een tennisvereniging, voetbalvelden en een basisschool.

Het bruisende en karakteristieke centrum van Lommel ligt slechts op 8 km, andere plaatsen zoals Valkenswaard en Neerpel liggen op 15 minuten auto rijden.Het bouwperceel bevindt zich in het midden tussen twee grote steden nl. Eindhoven (NL) en Hasselt (B). Antwerpen bevindt zich op iets meer dan een uur rijden met de auto.

Het natuurgebied “De wetering” zijn doorkruist met landwegjes en waterlopen ideaal voor wandelen, fietsen, paardrijden, kajakken,...

Beschrijving van het perceel:
Het bouwperceel bestaat uit een oppervlakte van bijna 780 m² met een front breedte van en 21 meter en een diepte van bijna 38 meter.

Open bebouwing:
Voor residentieel gebruik (wonen)
Vrijblijvende zijgevels op 3 meter van perceelgrenzen
Bouwdiepte, bouwhoogte, maximum breedte en dakhelling aan te passen aan de plaatselijke omgeving.

Geen bouwverplichting