MarktPlaza

Te huur, Vakantieappartement met zwembad.

309x bekeken
10 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

CARVOEIRO APPARTEMENT HUREN. www.Algarve.NU. Juli 2019 nog enkele weken vrij. Gebruik kortingscode AM2019 en krijg 100 Euro per week korting.
Er zijn twee aaneengesloten/naast elkaar liggende appartementen, elk met 2 slaapkamers, badkamer, hal, keuken, opslag en een woonkamer met balkon op het Zuiden, dus met de gehele dag zon. Dus, ideaal voor een grote familie, u en uw vrienden, twee gezinnen of gewoon voor uzelf een eigen appartement want elk appartement wordt in principe afzonderlijk verhuurd. Of wat dacht u van fijn overwinteren in de heerlijke Algarve; u en uw partner langere tijd in uw eigen appartement, genietend van de zon en het goede leven en dan de (klein-)kinderen een paar weekjes in hun eigen appartement, dus naast u!, laten overkomen.
Uw appartement - of de appartementen- (elk ruim 81m2) ligt fijn op de tweede etage (lift aanwezig), met een heerlijk balkon op het Zuiden, uitkijkend op de Estrada do Farol en heeft een mooi ingerichte woon-eetkamer met airconditioning die koelt in de zomer en verwarmt in de winter, Wifi/internet, Nederlandse TV en DVD speler, keuken met magnetron, oven, 4-pits gasstel, afzuigkap, wasmachine, koel-vriezer, ontbijttafel met broodrooster en nog veel meer. Er is een Nederlandse huismanager die u overal bij kan helpen, vragen kan beantwoorden maar ook vloeiend Portugees spreekt.
Grote dubbele slaapkamer met vaste kasten, tweepersoons bed, opmaak tafel en –spiegel en voldoende ruimte voor een extra bed of babybedje (op verzoek aanwezig in het appartement).
Ook de tweede slaapkamer, met twee losse bedden heeft veel vaste kastruimte en ligt aan de achterzijde van het gebouw. De badkamer heeft een badkuip met douche, wastafel en een toilet.
Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich tevens het grote zwembad met extra kinderbad, kleedruimte, apart toilet en veel terras-ruimte om lekker te zonnen. Per appartement staan 2 heerlijke ligbanken voor u klaar.
In 5 minuten loopt u echter naar het gezellige strandje van Carvoeiro, langs de vele winkeltjes, terrasjes en restaurants.
Elk appartement (of beide appartementen) is/zijn geschikt voor 2 – 5 personen en kan het gehele jaar worden gehuurd. Flexibele wisseldag en de prijzen zijn all-in dus ook met werkster, linnen, handdoeken, bad- en strandlakens etc.
Voor meer informatie of reserveringen email naar FritsKl at Planet.nl of bel 0613 259 817