MarktPlaza

Te huur vakantie woning in de Ardèche last minute met prive verwarmd zwembad op een mooi park

68x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Nog vrij van 2 juli - 15 Juli en van 20 augustus tot 3 september

In de Ardèche nieuw in de verhuur luxe vrijstaand vakantie huis met privé verwarmbaar zwembad. Met de 4 slaapkamers en 2 badkamers is het huis geschikt voor maximaal 8 personen en een baby. Het is gelegen op een zeer fraai park mer veel voorzieningen als centraal zwembad met pierenbad tennisbaan speeltoestellen etc.

Zowel bij de receptie als diegene die uw contact persoon in de verhuur is spreken nederlands

De villa is voorzien van airco, zowel in de woonkamer als alle slaapkamers. Het zwembad is verwarmbaar.
Linnen voor bed bad en keuken is aanwezig plus bed badje en box voor een baby.

Indeling Begane grond:
Op de beneden verdieping bevindt zich een gezellig ingerichte ruime woonkamer met een apart eetgedeelte. Er is televisie, waarop ook veel Nederlandse televisiezenders te ontvangen zijn.
De luxe open keuken is voorzien van moderne apparatuur (grote koelkast en vrieskast, keramische kookplaat, combinatie oven-/magnetron en vaatwasser).
Er is een apart toilet en een afgesloten slaapgedeelte met 2 ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad en 2e toilet. In de berging onder de trap staat een wasmachine. Voor alle ramen zitten Provençaalse houten luiken; voor de schuifpuien rolluiken.

Indeling Eerste verdieping:
Op de verdieping zijn nog eens 2 ruime slaapkamers, een tweede badkamer met douche en 3e toilet en een overdekt dakterras. Er is op de verdieping nog een afgesloten privé kamer waarop zaken als linnen is opgeslagen.

Tuin:
In de tuin ligt een privé zwembad met voldoende stoelen en ligbedden. Er zijn diverse zitjes buiten zowel in zon als schaduw. Op het overdekte terras (grenzend aan het huis) staat ook een eettafel met stoelen. De villa is voorzien van wifi. Voor onze huurders zijn hier geen kosten aan verbonden.

Het park
Het park voorziet in veel faciliteiten. Zo is er een groot algemeen zwembad met luxe ligstoelen. Het zwembad heeft een apart kindergedeelte en hier worden gemakkelijk vriendjes gemaakt. De Ardèche stroomt ook langs het park. Deze nodigt vooral uit tot zwemmen, varen en vissen, maar is ook voor de jeugd een verzamelplaats om samen iets te ondernemen.

Er is een tennisbaan en een basketbalveld waar u vrij gebruik van kunt maken en een tafeltennistafel. Voor de kleintjes zijn er speeltoestellen.

Vallon Pont D’Arc

Vandaag de dag is Vallon-Pont-d’Arc een plaatsje dat iedere zomer weer op veel belangstelling kan rekenen. Buiten de zomermaanden heeft het plaatsje ongeveer 2000 inwoners, maar tijdens de zomermaanden ligt dit aantal vele malen hoger. In het dorpje zijn vele leuke winkeltjes, restaurants en terrasjes e vinden. Ook is er een bruisende markt, waar u aan het juiste adres bent voor vele regionale specialiteiten. Dankzij haar gunstige ligging ten opzichte van verschillende indrukwekkende bezienswaardigheden als de Gorges de l’Ardèche, de grot van Chauvet, L’Aven d’Orgnac en Aven Marzal, is dit dorpje een ideale uitvalsbasis. Elk van deze bezienswaardigheden zijn prima bereikbaar vanuit het plaatsje. Wanneer u op zoek bent naar een veelzijdige vakantiebestemming is de omgeving van dit leuke plaatsje in het zuiden van de Ardèche absoluut aan te raden!

De Ardeche
- Bij het park
o Vanuit het Park is er een paadje naar de rivier (kiezels, hier laveren de kanos)
- Bij de Arc zelf
De Pont d'Arc, een 54 meter hoge minerale boog waaronder de rivier de Ardèche stroomt, is uniek in de wereld. Het is een uitzonderlijke plek om het hele jaar door te ontdekken op 5 minuten van het dorp Vallon Pont d'Arc, je kunt hier heerlijk al dan niet beschut vertoeven, zwemmen en kijken naar de langs komende kanoers. Vlak bij D’Arc kun je gratis parkeren (wel op tijd zijn in hoogseizoen)

Kano huren
Op diverse plekken kun je al dan niet begeleid een kano huren

Naast de Ardeche als trekpleister zijn er elke dag wel typisch Franse markten te bezoeken
Voor uw oriëntatie: het huis ligt in de buurt van de plaatsen: Vallon Pont d'Arc, Montlimar, St Martin d'Ardèche, Aubenas en Ruoms.