MarktPlaza

Te huur op lange termijn in Spanje

87x bekeken
7 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving


Te huur op lange termijn deze vrijstaande villa in de prachtige beveiligde urbanisatie van Lo Crispin, aan de rand van Algorfa.
Nabij Quesada, Benijófar, Rojales, Montosinos In de buurt van Torrevieja.
De vrijstaande villa is gelegen in een rustige straat met parkeermogelijkheden in de straat maar u beschikt ook over een eigen parkeerplaats op het perceel.Het wordt bemeubeld verkocht.

Aan de voorzijde komt u binnen via het terras waar u heerlijk buiten kunt zitten om te genieten van de Spaanse zon in totaal zijn er 4 terrassen.

U komt binnen in een ruime woon/ leefruimte Verbonden met de keuken door middel van een raam dat een open ruimte en een comfortabele omgeving creëert met veel lichtinval.

Er zijn 4 ruime slaapkamers met inbouwkasten. En 3 badkamers 2 met douche en 1 met bad. De keuken is uitgerust met een oven, kookplaat en koel-vriescombinatie. Daarachter ligt een bergruimte waar de afwasmachine, wasmachine en elektrische warme waterboiler aanwezig is.

Er is ook airconditioning/verwarming in de slaapkamers en de woonkamer . 
De leefruimte en de kelderverdieping zijn voorzien van een extra pallet kachel. Dit verwarmt de woonkamer en de bovenverdieping volledig op eveneens als de volledige leefruimte in de kelder.
De gehele villa is voorzien van elektrische rolluiken en vliegenramen met extra beveiliging.
De urbanisatie is voorzien van een gemeenschappelijk zwembad met ligweide.
De stranden van Guardamar liggen op ongeveer 20 minuten rijden en de luchthaven van Alicante op 32 minuten. Het centrum van Ciudad Quesada ligt op 10 minuten loopafstand.
U kunt op vraag nog foto’s en filmpjes verkrijgen.

Boek nu uw bezichtiging!
Locatie
Lo Crispin, Algorfa, Alicante.
Géén immokantoor!!!!!!
U kan mij bereiken op +32498615119. Groetjes Wendy.