MarktPlaza

Te huur BMW R1200RT motor motorfiets sporttourer tourfiets

404x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen

Omschrijving

Een fijne tourmotor, de BMW r1200rt. De motor heeft in januari 2021 een hele uitgebreide beurt gehad waarbij alle vloeistoffen vervangen zijn en de achtervering gereviseerd is. Ik bezuinig niet op het onderhoud.

Interesse gewekt? Stuur vrijblijvend een bericht voor de link naar de webpagina waar de motor gehuurd kan worden.

De topkoffer (7.50 euro per dag), de zijkoffers (10 euro per dag) en de tanktas (5 euro per dag) zijn eventueel los te huren.

Ondanks dat de motor 259kg weegt, rijdt deze erg gemakkelijk. Het is mijn eerste motor na het behalen van mijn rijbewijs en ik reed er zonder moeite mee weg.

Verder ben ik een echte poetser. De motor is compleet gedetailed waar ik vele poetsuurtjes aan spendeer. Je bent dus garant van een schone motor. Als je de motor huurt, graag niet zelf gaan poetsen, maar eventueel met alleen water afspoelen bij een wasbox, niets meer en niets minder, de rest doe ik (dat vermindert krassen en laat de speciale waslaag in tact).

Deze sport tourer is natuurlijk uitermate geschikt voor de lange afstanden. Denk bijvoorbeeld aan een weekendje naar de Eiffel of naar de Ardennen.

Ben jij een serieuze rijder, die niet voor het racen gaat, maar voor het lekker vlot doorrijden en touren, dan is deze motor echt iets voor jou.

De motor heeft een zeer groot koppel en een net geluid; geen bruller of schreeuwer.

Een systeemhelm (61-62 cm), handschoenen, motorlaarzen (maat 56) en motorpak (106 / lengtemaat 54) zijn eventueel voor meerprijs te huren.

De motor wordt verhuurd via MotoShare voor de verzekering, de veiligheid van de huurder en verhuurder. Als je een berichtje stuurt, dan stuur ik een link naar de pagina van MotoShare waar de motor gehuurd kan worden.

Eén dag €65
2 dagen €119 (8% korting)
3 dagen €173 (11% korting)
> 3 dagen €391 (14% korting)

https://motoshare.eu/nl-nl/rent-motorcycle/bmw/7179