MarktPlaza

Te huur 3 vakantiebungalow(s) bij Gardameer

208x bekeken
10 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Te huur één, twee of drie vakantiehuizen aan de westzijde van het Gardameer in 'Villaggio di Sunclass' in Tignale. Het gezellige familiepark ligt 8 km van het Gardameer op 600 meter hoogte in het natuurgebied Alto Garda, met prachtig uitzicht op de bergen (Monte Baldo massief) en het Gardameer.
Twee bungalows zijn geschikt voor 5 personen. Eén bungalow is geschikt voor 6 personen. De vakantiehuizen zijn goed onderhouden en gezellig ingericht. De bungalows zijn individueel, maar ook in combinatie te huur.
Elke bungalow heeft 3 slaapkamers, een woonkamer met open keuken en eethoek. De compacte badkamer heeft een wastafel, wc en douche.
De bungalows liggen in het midden van het park. De centrale voorzieningen: zwembad, supermarkt, restaurant en receptie liggen op 300 à 400 meter. In de zomervakantie is een animatieteam aanwezig. Het park heeft een Nederlandse beheerder. Het naburig dorp ligt op 1 km.
Rond het Gardameer liggen vele mooie en gezellige plaatsen. Zo zijn Riva, Limone, Salo, Lazise, Garda, Sirmione en Peschiera zeker een bezoekje waard. De acht dorpen aan de Riviera dei Limoni zijn dichtbij, minder druk en heel gezellig. Natuurlijk behoort een bezoek aan Venetië, Verona of Milaan ook tot de mogelijkheden.
Tignale kent een aangenaam zonnig klimaat. De nachten zijn er koeler dan beneden aan het meer. De omgeving is heel geschikt om te wandelen en mountainbiken. Aan het meer zijn veel watersport mogelijkheden.