MarktPlaza

Tatra pup 2 reutjes met stamboom

117x bekeken
10 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen

Omschrijving

 We zijn enorm enthousiast over dit nest! Er zijn 3 reutjes en 6 teefjes bij ons geboren op 19-05-2023. Ouders zijn: (moeder) Bialy Misiu Beauty Meervoudig kampioen( zie onze website), Europees jeugdwinnaar2018, clubwinner 2022',groepswinnaar 2019 en meervoudig winnaar. Maar bovenal Gezond, vrolijk en vriendelijk voor anderen.Voor het fokken kiezen wij enkel honden die in alle opzichten geschikt zijn om de toekomstige ras vertegenwoordigers te verbeteren. De honden van Tatrakennel Bialy Misiu hebben alle nodige gezondheidsonderzoeken doorstaan met goed resultaat voor deze worden gebruikt in de fok. (vader 1) Porter Ku Owcom (vader 2) Spirytus Kontekst Beide reuen vertonen uitstekende karakters en ras typische eigenschappen. Net als Beauty hebben ze Wereld- en Europese titels en vooral een geweldige Gezondheid! Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via de mail info@tatraberghond.nl
We zoeken voor 2 reutjes liefdevolle huisjes . De pups worden bij ons heel goed gesocialiseerd en komen dan ook buiten, in de tuin, en leren hierbij omgaan met andere dieren en ook kinderen . 
De pups zijn  ontwormd ,ingeënt , gechipt, DNA afgenomen met een geweldige stamboom.
Per 14 juli zijn de pups gereed om naar een nieuw baasje te gaan waar wij naar op zoek zijn. Meer vragen of een keer langs komen? Neem gerust contact. 
De koffie of thee staat klaar!