MarktPlaza

Tarot de Jean Beauchard 1976 1/22 ex met 9 Orig. Ontwerpen

208x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Portfolio. Tarot de Jean Beauchard. 1976. Formaat circa 51 cm, gewicht ongeveer 5,5 kg.
Uitgegeven in een gelimiteerde genummerde oplage van in totaal 100 exemplaren. Hiervan zijn er 75 genummerd 1 t/m 75, 22 genummerd I t/m XXII en 3 Hors Commerce. Dit is nummer III van XXII en bevat in tegenstelling tot de 75 exemplaren (bij de Hors Commerce exemplaren staat niet vermeld wat deze bevatten maar vermoedelijk ook geen extra ontwerpen) tevens originele ontwerpen (in totaal 9 stuks, waarvan 2 over elkaar heen aangebracht). De originele ontwerpen zijn of op papier of op kunststof aangebracht.
Met 22 platen gedrukt op dun metaal (sérigraphie sur métal anodise) en ingeplakt (soms als onderdeel van een op papier gedrukte illustratie maar meestal als afzonderlijke illustratie). Alle platen in potlood genummerd en gesigneerd. Ieder illustratie voorzien van een begeleidend schrijven welke voorzien is van een illustratie door de tekst (Les planches de texte sont composées manuellement en caractères Garamond et imprimées en sérigraphie.
Chaque estampe est signée et numérotée à la main par l’auteur). Met een begeleidend boekje (28 cm). Voorzien van een chemise met een metalen titel en een slipcase.
Slipcase mist boven en onderkant. Een paar transparante papier met iets afgifte van de metalen illustraties maar in het geheel nog in goede staat.
Zeldzaam exemplaar van deze zeer fraaie publicatie. Een van de fraaiste moderne uitgaven die ik ken. Referentienummer 11674.

1500 euro

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 14,90 euro met Postnl (verzekerde verzending). Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.