MarktPlaza

Tami Hoag Doodsengel

117x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Tami Hoag Doodsengel
Gebonden boek
Sorry. Dat is het enige woord dat op de spiegel staat geschreven. Ervoor hangt het lijk van Andy Fallon, een politieman van Interne Zaken van Minneapolis. Is het zelfmoord? Of is het een seksueel spelletje dat uit de hand is gelopen?
Hoe dan ook, zijn dood was geen misdaad. Het onderzoek is een formaliteit, een verplicht nummer waar rechercheur Sam Kovac niet op zit te wachten. Eigenlijk wil hij niet te veel tijd besteden aan de ondervraging van Iron Mike, de vader van het slachtoffer. De man heeft immers een legendarische reputatie binnen het politiecorps. Bovendien is hij Kovacs oude mentor. Maar Kovac heeft een zesde zintuig voor moord.
Samen met zijn partner, de ambitieuze Nikki Liska, bijt Kovac zich vast in het onderzoek. Hij ontdekt dat de mysterieuze dood van Fallon op een of andere manier verband houdt met zijn werk. Als Kovacs en Liska dieper graven komen hun carrière en zelfs hun leven op het spel te staan. Want de moordenaar wil tot elke prijs vookomen dat de waarheid aan het licht komt