MarktPlaza

T.h. nette chalet(caravan)s en kampeerplaatsen camping-vakantiepark Stelleplas

442x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

T.h. nette chalet(caravan)s en kampeerplaatsen camping-vakantiepark Stelleplas in het mooie hart van Zeeland (Heinkenszand, omg. GOES). De chalets (max. 6 pers.) zijn van alle gemakken voorzien (do/wc/sattv-dvd/radio/koelkast/magnetron/verwarming) en hebben de beschikking over een eigen parkeerplaats.
De camping beschikt, samen met het naastgelegen park over diverse faciliteiten (fiets- en skelterverhuur, wasserette, speeltuintjes, snackbar, broodjesservice, recreatieteam in vakantieweken enzv.) en is daardoor een prima vakantieplek voor jong en oud(er). Viswater Stelleplas en het gemeentelijk (verwarmd) openluchtzwembad liggen op loopafstand.
Er zijn veel mogelijkheden om te fietsen en te wandelen in de omgeving, die valt onder het Nationaal Landschap (“de Zak van Zuid-Beveland”). Verder zijn er leuke uitstapjes in de buurt.
Het water (en het strand) is ook hier in Zeeland altijd dichtbij: met 20 automin. bent u bij de Noordzee (Vlissingen), met 10 automin. aan het Veerse meer, Ooster- of Westerschelde, met 2 min. bij viswater Stelleplas en met 1 min. bij het verwarmd openluchtzwembad.
Sfeervolle historische plaatsen liggen in de nabije omgeving (Goes, Middelburg enzv.). Zeeuws-Vlaanderen en Belgie (Antwerpen: 45 automin.) zijn door de Westerscheldetunnel ook prima bestemmingen. Kortom: u kunt alle kanten uit!
(Mid)-week-(end) verhuur mogelijk; ook een enkele overnachting of lange(re) tijd.