MarktPlaza

Syperda Kruiser ruilen tegen Camper

54x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Syperda Kruiser
Model: ruilen tegen Camper
Bouwjaar: 1978
Lengte: 14 meter
Opties:
Motorschip te ruil tegen camper
Motorschip te ruil tegen camper
Theodorus is een uniek stalen motorschip dat in 1978 is gebouwd door de toen gerenommeerde werf Syperda in Groningen. Door de jaren heen heeft ze dienst gedaan als werkschip en vanaf de tachtiger jaren als familie kruiser. Haar 16 ton geeft duidelijk aan dat ze oerdegelijk is gebouwd en in de recente meetbrief, (2019) waarin het hele vlak op dikte is gemeten, komt ze met 5mm met glans door de meting. In 2019 is tevens het hele onderwaterschip gestraald. Door de jaren heen zijn er tal van aanpassingen en verbeteringen doorgevoerd. Sommigen daarvan verdienen niet de schoonheidsprijs maar allemaal voegen ze toe aan wat nu een heerlijk, makkelijk te varen, functioneel en veilig familieschip is dat ruimte biedt aan een grote familie. Er zijn twee tweepersoons bedden voorin samen met kastruimte en een toilet met vuilwatertank. In de stuurhut bevindt zich een driepits kookhoek, een koelkast, een microwave en een aanrecht. Er is 220v, 24 en 12 volt door het hele schip aanwezig die door een professionele omvormer worden gevoed. Via walstroom worden de vier (2019) batterijen geladen en kan er zonder omvormer 220v worden gebruikt. Batterijen zijn gescheiden in opstelling dus starten is altijd gegarandeerd. Verder is er qua veiligheid ook alles aanwezig zoals hoogwater alarm, bilgepomp, rookmelders en meerdere gekeurde brandblussers. Aandrijving dmv 6 cilinder Ford Mermaid met gesloten koelsysteem. Met een diepgang van 1 mtr zijn alle mooie plekjes in Friesland en Groningen makkelijk te bereiken.
Aan dek is een vier persoons reddingvlot en in de Davids hangt een Walker Bay HDPE roeiboot. Deze kan worden uitgerust met zwaard en zeil om er mee te kunnen zeilen. Vanuit de stuurhut gaat het achterwaarts naar de salon. Hier is zitruimte voor 10, veel bergruimte en slaapplaatsen voor twee tot vier personen. Er is een warme lucht kachel met thermostaat, TV met cd en ontvangst via DIGItenne.
Besturing kan via het riante achterdek bovenop of vanuit de stuurhut en is hydraulisch. Op het achterdek is een zithoek met rieten stoelen en op het dak van de stuurhut plenty ruimte om te zonnen.
Theodorus heeft een ruime vaste ligplaats in Friesland nabij natuurgebied de Alde Faenen en deze is reeds voldaan voor het seizoen 2019/2020.
Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging kunt u ons bereiken op 0623-695096 of een email sturen naar wbaerken@yahoo.com
Wij staan open voor de (in)ruil van een gezinscamper van (enigszins) gelijke waarde.
Vraagprijs: € 28.000.-
wbaerken@yahoo.com 0623-695096