MarktPlaza

Swing Car | Wiebelwagen | loopfiets | met licht en muziek | Beige/Wit

30x bekeken
14 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Swingcar Beige/Wit met licht en geluid. 
1. Aandrijving door beweging: De swingcar wordt aangedreven door het bewegen van het stuur en de carrosserie, zonder pedalen, kettingen of batterijen*.
2. Gestroomlijnd ontwerp: De swingcar heeft een gestroomlijnd en aantrekkelijk ontwerp dat zowel functioneel als esthetisch is.
3. Stabiele grip op de weg: Dankzij de brede en stabiele wielen biedt de wiebelcar een stevige grip op verschillende ondergronden, waardoor kinderen veilig kunnen rijden.
4. Laag zwaartepunt: Het lage zwaartepunt van de wiebelcar zorgt voor stabiliteit, zelfs bij scherpe bochten, en minimaliseert het risico op omvallen.
5. Educatieve waarde: De wiebelcar biedt educatieve voordelen door de ontwikkeling van motorische vaardigheden, coördinatie en evenwichtsgevoel te stimuleren tijdens het spelen.
6. Lichtgewicht en draagbaar: De wiebelcar is lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen, waardoor hij geschikt is voor gebruik thuis, op school of op andere locaties.
7. Geen montage of onderhoud vereist: De wiebelcar wordt geleverd als een kant-en-klaar product en vereist geen montage of speciaal onderhoud, waardoor het gebruiksgemak wordt gemaximaliseerd.
8. Duurzaamheid: Met zijn duurzame constructie is de wiebelcar bestand tegen intensief gebruik en biedt hij jarenlang speelplezier voor kinderen.
9. Stimulatie van actief spel: De wiebelcar moedigt kinderen aan tot actief spel en helpt hen om plezier te hebben terwijl ze tegelijkertijd in beweging blijven. *De batterijen zijn alleen voor het licht en geluid. 
Levertijd ongeveer 4 werkdagen.
Zoek je iets speciaals dan ben je bij Speciaal4kids aan het juiste adres!

Onze voordelen op een rijtje:

✓ Gratis verzenden vanaf € 75,-- voor NL, voor BE € 100,-- ✓ 14 dagen retourrecht ✓ Webshop keurmerk ✓ Voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!* Prijzen kunnen variëren. Alleen de prijs op Speciaal4kids is geldig! 

Kijk voor de beschikbaarheid van dit product op Speciaal4kids.