MarktPlaza

Suzuki Swift - 1.2 5-DRS Comfort Automaat Rijklaar

477x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 4 versnellingen, Automaat
Modeljaar: 2015
GVW: 1.480 kg
Afmetingen (LxBxH): 385 x 170 x 151 cm
Wielbasis: 243 cm
Topsnelheid: 160 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
Brandstofverbruik in de stad: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
CO2 uitstoot: 128 g/km
Emissieklasse: Euro5
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbags voor
- Audiobediening op het stuur
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Parkeersensoren achter
- Stoelverwarming voor
- Toerenteller
Suzuki Swift 1.2 Comfort Automaat uit 2012 met 48.550 kilometer op de teller deze auto is o.a. voorzien van: Airconditioning, Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar, Boordcomputer, Buitentemperatuurmeter, Centrale deurvergrendeling afstandbediend, Elektrisch bedienbare ramen voor, Stoelverwarming voor, Stuurbekrachtiging, Toerenteller, Airbag bestuurder, Airbags voor, Anti blokkeer systeem, Buitenspiegels in carrosseriekleur, Bumpers in carrosseriekleur, Audiobediening op het stuur, Radio/CD speler, Parkeersensoren achter. De auto wordt rijklaar geleverd dit houdt in een onderhoudsbeurt en APK, reinigen binnen en buitenzijde, mobiliteitsgarantie, volle tank. Wenst u meer informatie of een proefrit met deze auto neem dan gerust contact met ons op.
Autobedrijf Van Rennes is sinds 1967 een begrip in de regio Zevenaar en omstreken. Wij zijn Suzuki-, BTC scooter dealer, Kia Specialist en Carprof dealer. Onze Carprof werkplaats is ingericht om alle merken auto's te kunnen onderhouden. Daarnaast beschikken wij over een ruim aanbod van occasions. Wij heten u van harte welkom op onze website's en nodigen u uiteraard ook graag uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Wilt u meer informatie bel dan gerust met 0316-526592 of per mail via verkoop@rennes-zevenaar.nl
Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, fouten zijn helaas echter nooit helemaal uit te sluiten. Er kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden. Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen over de geadverteerde auto.