MarktPlaza

Suske en Wiske 119 - Het sprekende testament.

79x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Suske en Wiske 119 - Het sprekende testament. In zeer nette staat.
Na het avontuur in Japan met De stemmenrover keren onze vrienden huiswaarts en merken, dat tijdens hun afwezigheid verscheidene huizen in hun wijk afgebrand zijn. De huizen van Sidonia en Lambik behoren tot deze huizen. Terneergeslagen zoeken Lambik en Jerom baantjes om financieel het hoofd boven water te kunnen houden. Jerom krijgt een baantje als fabrieksarbeider en Lambik een als bediende op een kantoor. Het arbeidsleven smaakt hen beiden echter niet en ze bouwen, om hun zinnen te verzetten, in hun vrije tijd een speelgoedtreintje, de Droomexpress.
Door zuiver toeval krijgt Lambik een casette met hierop een gesproken testament, toegespeeld. Hij kan een miljoen erven, maar... hij moet aan een rally deelnemen, de Rally der Duizend Gevaren!
Lambik zegt meteen toe en als voertuig neemt hij de Droomexpress, dit keer op normale grootte gebouwd. Een als kat vermomde mededinger verschijnt op het front en neemt ook met een treintje deel aan de rally.
De spannende wedstrijd begint en de twee concurrenten stellen zich de dodelijkste gevaren, maar uiteindelijk zegeviert Lambik.
De kat blijkt Annemarie van Zwollem te zijn, die met het geld haar zenuwzieke vader wilde verzorgen. Maar Lambik zou niet Lambik zijn, als hij niet met een deel van het geld het kasteel van de Van Zwollems koopt en het als hersteloord ter berschikking stelt.
Verzenden mogelijk, kosten koper.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, stripboeken, leesboeken en pockets voor elk wat wils.