Susan Isaacs - Verbroken belofte

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 40x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Susan Isaacs - Verbroken belofte
1996, Toren Boeken
445 pag., isbn 90 261 1324 2
harde kaft, met stofomslag
Goede staat,
Prijs: teab (bieden excl de eventuele porto aub)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep 'romans'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
"Na een hooglopende ruzie met haar rijke, verwende familieleden verbreekt Lee white alle banden met haar verleden. De jonge vrouw is vastbesloten te bewijzen dat ze op eigen kracht een heel nieuw leven kan opbouwen. zE rondt haar rechtenstudie met veel succes af en dan staat de talentvolle Lee aan het begin van een veelbelovende carrière als advocate in New York.
Het leven van charmeur Norman Torkelson heeft altijd op rolletjes gelopen. Met het grootste gemak weet hij eenzame, oudere vrouwen te verleiden om hen daarna al hun spaargeld afhandig te maken. Maar nu zit hij diep in de problemen: zijn laatste verovering is beroofd en vermoord aangetroffen , en alle sporen leiden in zijn richting.
Zonder een moment te aarzelen, neemt Lee Normans verdediging op zich. Ze is ervan overtuigd dat Norman niet de dader is in deze gruwelijke moordzaak, maar juist zelf het slachtoffer dreigt te worden van een ondeugdelijk justitie-apparaat. Het wordt Lee al snel duidelijk dat Norman haar niet de hele waarheid heeft verteld.
Dan ontdekt Lee dat Normans beeldschone vriendinnetje Mary ziekelijk jaloers is op de vrouwen die Norman in beslag nemen en hem daarom geen moment uit het oog verliest. Zou Mary meer afweten van de moord? Terwijl Lee alles op alles zet om Mary's koppige stilzwijgen te doorbreken, verdwijnt Norman plotseling zonder een spoor achter te laten....
Verbroken beloft, een nieuwe meeslepende roman over hartstocht en verraad van de hand van bestseller-auteur Susan Isaacs. Geschreven met veel flair, warmte en een grote dosis humor is Verbroken Belofte een onweerstaanbare opvolger van succestitels als Schemeruur en Zoete Leugens."


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.