MarktPlaza

Sur la cause de l'évacuation périodique du sexe 1765 Le Cat

145x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Hardcover. Le Cat. Nouveau systême, sur la cause de l'évacuation périodique du sexe. Amsterdam, MDCCLXV (1765). viii, 135 (recte 133) blz. Gemarmerde leren band (kalfsleer) met versieringen in goudopdruk (op voor- en achterplat met drie kaders, op rug met florale motieven). Roodleren titelschildje met letters in goudopdruk. Slijtageplekken band. Gemarmerde schutbladen. Boekblok met een hier en daar iets foxing, voor leeftijd in goede staat. Formaat circa 19,7 cm.
Boekblok compleet. Paginering verspringt van 118 naar 121 maar custode (dat wordt onderaan een bladzijde geplaatst en is het woord of deel van het woord op de volgende bladzijde) is correct en ook het aantal bladzijden per katern (8 bladzijden) is correct. Ook een gedigitaliseerde versie online heeft dit.
Op titelpagina een oud stempeltje van Des Bureaux Officiel de Santé, mogelijk is dit boek destijds beoordeeld door een overheidsinstantie in Frankrijk? Preface met illustratie bovenaan bladzijde, bovenaan bladzijde 1 een gravure. Verder nog enkele kleine versieringen elders. Erotiek. Referentienummer 10.496.

250 euro

Als u biedt is dat exclusief verzend- en verpakkingskosten (8,60 euro als aangetekend pakketje) of afhalen in Ede. Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.