MarktPlaza

Superleuke kruising australian shepherd x witte herder pups te koop

1848x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Super leuke kruising pups te koop van geteste ouders met koopcontract.

Ze worden ontwormd met de 2de, 4de en 6de week, gechipt en met 6 weken ook nog eens goed nagekeken door de dierenarts en dan krijgen ze hun eerste enting en een gezondheidsverklaring en bij de koop een koopcontract op aangeboren afwijkingen als bij pups met een stamboom.

De moeder van deze kruising is een lieve, sociale kortstockhaar zwitserse witte herder met een zacht karakter.
De vader is een mooie, lieve en vrolijke langstock australian shepherd (red tricolor).
Beide ouders hebben een stamboom.
Ook zijn ze allebei getest op HD/ED, mdr1 en DM. De vader is daarnaast ook getest op ogen. Alle testen zijn in te zien. Alleen de moeder is aanwezig.

Het voordeel van een kruising is dat je 2 losse bloedlijnen met elkaar kruist om zo de eventueel erfelijke aandoeningen in een ras te minimaliseren.

De pups zijn in huis geboren en kunnen daarom al lekker wennen aan de alledaagse dingen en geluiden. De pups zijn een knappe red tricolor (reeds gereserveerd) en 2 zwarte tricolor. Het reutje op foto 1 t/m 6 is nog beschikbaar. Het teefje op foto 7 en 8 is ook reeds gereserveerd. De vachtlengte is nu nog niet bekend aangezien de moeder korthaar is en de vader lang haar.

Eind juni mogen de pups naar hun nieuwe baasjes en ze krijgen dan een puppypakketje met allerlei info mee, een nestgeurknuffel en wat voer.

U bent van harte welkom om eens vrijblijvend te komen kijken naar ze.
Bij reservering vraag ik een aanbetaling van 250 euro.

Voor vragen kunt u mij mailen of appen. Bellen mag ook, maar ik kan ivm onregelmatige diensten soms niet direct reageren.