MarktPlaza

Sun Living C65SL automaat bouwjaar 2023 slechts 8400KM

182x bekeken
5 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Kom deze Sun Living C 65SL eens van dichtbij bekijken.

De praktisch ingerichte kampeerwagen mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 3 personen. Door de aanwezigheid van een panoramadak is er ook in de donkere seizoenen voldoende daglicht in deze camper aanwezig. Sportievere kampeerders zullen graag van het handige fietsenrek gebruik maken. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze camper, het laadvermogen bedraagt namelijk 818 kilo.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een automatische versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een navigatiesysteem, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De centraal geplaatste middendinette biedt volop gelegenheid om gezellig samen te zitten. De uitnodigende L-zit is een prima plek om gezellig te eten en te drinken. De middenkeuken is zeer compleet uitgevoerd. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. Om al uw etenswaren op te bergen is er een koelkast ingebouwd.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. De twee aparte bedden waarover de camper beschikt, bieden een gemakkelijke instap. In de badkamer kunt u zich heerlijk opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

U profiteert elk seizoen van een aangenaam binnenklimaat, want de camper is goed geisoleerd en voorzien van kachel.

Met de ingebouwde audio-installatie kunt u in de camper naar uw favoriete muziek luisteren. Daarnaast biedt de televisie ook nog eens talloze programma's. Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. En als juist de vrijheid en onafhankelijkheid van het camperen u erg aanspreken, dan zorgen de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen ervoor dat deze camper volledig aansluit bij uw ideeën van vakantievieren.

Bent u geïnteresseerd in deze Sun Living C 65SL? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.
 
We werken alleen op afspraak.

Bel Theo van Bentum op 06 50 536 374