MarktPlaza

SULITZER - Haar grootste triomf

70x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Sulitzer - Haar grootste triomf
Hardcover met omslag
Voor Kate Killnger, de talentvolle, doortastende uitgeefster van een jong en dynamisch dagblad, is het leven een grote uitdaging. Het succes van haar krant betekent alles voor haar en voor haar prive-leven blijft weinig tijd over. Toch zijn er twee mensen op aarde die nog meer voor Kate betekenen dan haar krant. Dat zijn Daniel, haar zoontje en HH Rourke, een geniaal oorlogscorrespon-dent en de vader van Daniel. Hoewel Kate niet met Rourke wil samenleven, is ze desondanks onverbrekelijk met hem verbonden.
Het is 1936 en de wereld beleeft woelige tijden - maar Kate en Rourke, trots en onbuigzaam als ze zijn, komen ieder in hun eigen
werk tot rust. Totdat Karl Killinger, Kate's vader en haar onver-zoenlijke aartsrivaal, op zijn sterfbed maatregelen treft om Kate's krant in een klap te ruineren. Kate zou Kate niet zijn als ze niet onmiddellijk en onvervaard de uitdaging zou aannemen. Maar deze keer lijkt zij zichzelf te hebben overschat. Want op dat moment gebeurt het enige dat haar krachten voorgoed kan ondermijnen : Daniel komt om bij een vliegtuigongeluk ...
Vanaf dat ogenblik is Kate's hart er niet meer bij. Zelfs als Rourke zijn gevaarlijke omzwervingen onderbreekt om haar verdriet met haar te komen delen, blijft ze afstandelijk en onbereikbaar voor hem.
Rourke trekt gekwetst en zwijgend de wijde wereld weer in en
Kate vecht nu alleen nog voor haar krant, gedreven door pure
trots en koppigheid. Een Killinger geeft nu eenmaal nooit iets op.
Heeft Rourke zijn Kate nu voorgoed verloren en zullen zij beiden eenzaam verder leven? Of zal Kate, voordat het te laat is, haar trots definitief overwinnen en een zoektocht beginnen naar de man die haar grote liefde is en blijft?