MarktPlaza

Subaru SVX - 3.3 H6 - 6 cilinder boxer

1613x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

GVW: 2.045 kg
Wielbasis: 261 cm
Acceleratie (0-100): 86,0 s
Brandstofverbruik in de stad: 14,6 l/100km (1 op 6,8)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 226 - 254 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket (à € 450): Afleverpakket: Aan u de keuze hoe u uw nieuwe auto afgeleverd wilt hebben. Kiest u voor ons afleverpakket dan leveren wij uw auto technisch en optisch en de beste staat af. De kosten voor de onderhoudsbeurt, APK en reiniging zijn inbegrepen. Ook alle kosten die uit de onderhoudsbeurt en APK komen zijn inbegrepen. Geen verrassingen achteraf en maximale zekerheid. Mocht de distributieriem binnen 10.000km aan vervanging toe zijn dan vervangen wij deze ook voordat u uw auto ophaalt.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Nieuwe APK, Onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema, Reiniging van binnen en buitenzijde
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s)
- Door ons onderhouden
- Elek. verst. stoel(en)
- Elek.verstelbare spiegels
- Koplampsproeiers
- Nieuwe APK
- Onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema
- Onderhoudsboeken aanwezig
- Reiniging van binnen en buitenzijde
- Rokersvrije auto
Zeer bijzondere en unieke Subaru SVX.
Deze parel van een auto verkeerd zowel technisch als optisch in zeer goede staat. De SVX is full options uitgevoerd met lederen bekleding, climate control, cruise control, stoelverwarming, electrisch verstelbare bestuurdersstoel, electrisch bedienbaar schuif/kantel dak en nog veel meer. De combinatie van een krachtige 6 cilinder boxer motor en automaat zorgen ervoor dat u ongekend comfortabel kunt rijden. Is geheel in originele staat, uitgebreide documentatie aanwezig. Wanneer u deze prachtwagen ziet zult u zien dat een auto in deze staat amper te vinden is!
Autobedrijf van As is al ruim 55 jaar uw partner in mobiliteit. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van elke auto (zowel nieuw als gebruikt), voor onderhoud, reparatie en schadeherstel van ieder merk auto en brommobiel. Wij zijn lid van de BOVAG. Zie ook onze website www.vanasapeldoorn.nl.
Autobedrijf van As is al ruim 55 jaar uw partner in mobiliteit. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van elke auto (zowel nieuw als gebruikt), voor onderhoud, reparatie en schadeherstel van ieder merk auto en brommobiel. Wij zijn lid van de BOVAG. Ook voor het huren of leasen van een auto, bedrijfs- of personenbus en verhuiswagen kunt u bij ons terecht. Zie ook onze website www.vanasapeldoorn.nl. Telefonisch bereikt u ons op 055 - 541 88 33. Per e-mail op showroom@vanasapeldoorn.nl.
We doen ons best om alle informatie volledig en juist te vermelden. Helaas lukt dat niet altijd. Zorg ervoor dat u alle belangrijk zaken controleert voor u tot aanschaf overgaat.