MarktPlaza

Subaru Legacy Touring Wagon - 2.0R Comfort

468x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 4 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Bandenmaat: 215/45 R17
GVW: 1.945 kg
Afmetingen (LxBxH): 472 x 173 x 147 cm
Wielbasis: 267 cm
Acceleratie (0-100): 11,8 s
Topsnelheid: 198 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,8 l/100km (1 op 11,4)
Brandstofverbruik in de stad: 12,1 l/100km (1 op 8,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,9 l/100km (1 op 14,5)
CO2 uitstoot: 207 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Meeneemprijs (inbegrepen): Tenaamstelling.vrijwaring inruilauto.Geldige APK.Direct rijden.
- Afleverpakket plus (€ 695 meerprijs): Tenaamstelling.vrijwaring van inruilauto.Minimaal één jaar APK.Onderhoud conform fabrieksvoorschriften.Volledige technische inspectie.in/exterieur reiniging van de auto.Halfvolle brandstoftank.één jaar Bosch Car Service pechhulp.Nationale autopas.APK 4-Life.
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Meeneemprijs"): BOVAG garantie (6 maanden); Bosch Best Car Selection
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Audio-installatie
- Bagagedek
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- Hoofdsteunen actief
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metallic lak
- Sportonderstel
- Stuur verstelbaar
- Versnellingspook
Rijden met deze auto kunt u ervaren als plezierig. Een van de redenen is dat de auto een fusie heeft tussen comfort en sportiviteit. De breedte en diepte van de kofferbak maakt de ruimte ook erg eminent!
Autobedrijf van Kuilenburg B.V. is een fullservice autobedrijf dat zich door ruim 40 jaar ervaring heeft ontwikkeld tot een vakkundig mobiliteitsspecialist. Ons team is niet alleen expert op het gebied van autoverkoop, autolease en advisering, wij verzorgen ook alle soorten reparaties en uiteenlopende vormen van onderhoud van alle automerken. Uiteraard zijn wij BOVAG-en Erkend Duurzaam gecertificeerd.
Bij ons staan uw wensen centraal. Wij communiceren helder en transparant en geloven dat onze klanten onze ambassadeurs zijn. Daarom is alles bespreekbaar en investeren wij in langdurige relaties met onze klanten. Wij denken in oplossingen en bieden service op hoog niveau. Persoonlijk contact en gastvrijheid zijn ook onderdeel van onze kernwaarden. Dat kunt u ervaren door een bezoek te brengen aan ons bedrijf. Doordat wij een familiebedrijf zijn staan wij dicht bij onze klant. Auto's en het ontzorgen van onze klanten is onze passie en dat dragen we graag uit !
Door een sterke combinatie van goed geschoold personeel en geavanceerde apparatuur zorgen wij ervoor dat uw auto in topconditie blijft. Een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding is daar ook het bewijs van.
U bent altijd van harte welkom voor een advies, proefrit of werkplaatgerelateerde afspraak. Verse bonenkoffie staat altijd voor uw klaar.
Om deze wagen rijklaar te maken rekenen wij 695,- afleveringskosten ,daarvoor krijgt u onderhoudsbeurt conform fabrieksvoorschriften, APK, 6 maanden BOVAG garantie, Nationale Auto Pas, 1 jaar gratis pechhulp, gratis zomer en wintercheck en zelfs de APK 4-Life. Uiteraard zit een poetsbeurt en het verfrissen van het interieur ook standaard in dit pakket.
Graag tot ziens in ons bedrijf, u bent meer dan welkom !