MarktPlaza

Subaru Forester - 2.0 Comfort OPEN DAK|TREKHAAK|NAVI

668x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Vierwielaandrijving
GVW: 2.015 kg
Afmetingen (LxBxH): 456 x 178 x 170 cm
Wielbasis: 26 cm
Acceleratie (0-100): 12,7 s
Topsnelheid: 185 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Lichtgrijs
CO2 uitstoot: 199 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Basis (inbegrepen): Standaard leveren we uw nieuwe auto af met een controle van de verlichting en vloeistoffen. Waar nodig vervangen we de lampen en vullen we de vloeistoffen aan.
Dit afleverpakket bevat: Controle van verlichting en vloeistoffen
- Afleverpakket (€ 450 meerprijs): Aan u de keuze hoe u uw nieuwe auto afgeleverd wilt hebben. Kiest u voor ons afleverpakket dan leveren wij uw auto technisch en optisch en de beste staat af. De kosten voor de onderhoudsbeurt, APK en reiniging zijn inbegrepen. Ook alle kosten die uit de onderhoudsbeurt en APK komen zijn inbegrepen. Geen verrassingen achteraf en maximale zekerheid. Mocht de distributieriem binnen 10.000km aan vervanging toe zijn dan vervangen wij deze ook voordat u uw auto ophaalt.
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Basis"): BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Nieuwe APK, Onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema, Reiniging van binnen en buitenzijde
## Aanvullende opties en accessoires
- 6 maanden BOVAG garantie (onderdeel van pakket)
- 16" licht metalen velgen
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Afkomstig van 2e eigenaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Bluetooth
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Controle van verlichting en vloeistoffen
- Door ons nieuw geleverd
- Door ons onderhouden
- Electronic Brake Distribution
- Elek.verstelbare spiegels
- Elektrische ramen v + a
- Halogeen mistlampen
- Hoedenplank
- Koplampsproeiers
- Metallic lak
- Middenarmsteun achter
- Middenarmsteun voor
- NAP certificaat
- Nieuwe APK (onderdeel van pakket)
- Niveauregeling automatisch
- Onderhoudsbeurt (onderdeel van pakket)
- Onderhoudsboeken aanwezig
- Open dak (elektrisch)
- Parkeersensoren achter
- Radiobediening op stuur
- Radio met Bluetooth
- Rokersvrije auto
- Ruitenwisser achter
- Schuifdak
- Stootlijsten
- Vol jaar APK
- Voorstoelen verwarmd
Leuk dat u geïnteresseerd bent in deze zeer nette en bovendien luxe uitgeruste Subaru Forester.
Afkomstig van de 2e eigenaar en zowel van binnen als van buiten is deze Forester een nette en verzorgde auto. Wij hebben de Forester zelf nieuw geleverd en tevens altijd onderhouden. Volledige onderhoudshistorie is aanwezig en beide eigenaren hebben het onderhoud op tijd laten uitvoeren. Verkeerd optisch en technisch een zeer goede staat.
Qua comfort en luxe heeft deze betrouwbare vierwiel aangedreven auto u veel te bieden. Naast de standaard zaken als climate control en cruise control beschikt u in deze Forester over stoelverwarming, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en een groot, elektrisch bedienbaar, open dak.
Qua veiligheid en bescherming zit u met deze Forester ook goed. Dankzij zijn permanente vierwielaandrijving bent u altijd en overal veilig op weg. Mocht u de grenzen van de auto opzoeken dan helpen ABS en traction control u. De Forester heeft daarnaast een bumperbeschermplaat (bescherming tegen in- en uitlaadkrassen), harde kofferbak mat om de kofferbak schoon te houden en stootlijsten op de vier portieren. Om eenvoudig en veilig in te parkeren is de Forester voorzien van parkeersensoren.
Tevens is de Forester voorzien van een trekhaak. Het trekgewicht van de Forester is 1.500kg.
Indien u kiest voor ons afleverpakket is uw bijdrage € 450,-. Hiervoor wordt uw auto afgeleverd met een onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema aangevuld met onze afleverbeurt, minimaal een vol jaar APK, reiniging van binnen en buiten en 6 maanden BOVAG garantie.
Autobedrijf van As is al ruim 55 jaar uw partner in mobiliteit. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van elke auto (zowel nieuw als gebruikt), voor onderhoud, reparatie en schadeherstel van ieder merk auto en brommobiel. Wij zijn lid van de BOVAG. Zie ook onze website www.vanasapeldoorn.nl.
Autobedrijf van As is al ruim 55 jaar uw partner in mobiliteit. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van elke auto (zowel nieuw als gebruikt), voor onderhoud, reparatie en schadeherstel van ieder merk auto en brommobiel. Wij zijn lid van de BOVAG. Ook voor het huren of leasen van een auto, bedrijfs- of personenbus en verhuiswagen kunt u bij ons terecht. Zie ook onze website www.vanasapeldoorn.nl. Telefonisch bereikt u ons op 055 - 541 88 33. Per e-mail op showroom@vanasapeldoorn.nl.
We doen ons best om alle informatie volledig en juist te vermelden. Helaas lukt dat niet altijd. Zorg ervoor dat u alle belangrijk zaken controleert voor u tot aanschaf overgaat.