MarktPlaza

Subaru Forester - 2.0 116KW AWD Comfort

594x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2006
GVW: 1.900 kg
Afmetingen (LxBxH): 449 x 174 x 160 cm
Wielbasis: 252 cm
Topsnelheid: 197 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
CO2 uitstoot: 220 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Afdekscherm bagageruimte
- Airbags voor
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Broekauto 6 sterren
- Broekauto Subaru
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
- Koplampsproeiers
- Lichtmetalen velgen (16)
- Middenarmsteun voor
- Mistlampen voor
- Radio voorbereiding
- Sperdifferentieel
- Stoelverwarming voor
- Subaru 6 sterren dealer
- Toerenteller
- Zij-airbags voor
De Subaru Forester is gebouwd met hoogwaardige techniek en maakt het rijden van lange ritten, maar ook korte stukjes, tot een feestje. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Vierwielaandrijving zorgt voor een veilig en voorspelbaar weggedrag. Hoe koud het buiten ook is, de stoelverwarming geeft u meteen een behaaglijk gevoel. Tot de uitrusting behoren ook aluminium dakrailing, getint glas, elektrisch bediende ramen, buitenspiegels in carrosseriekleur, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
Of het buiten nu warm is of koud, dankzij climate control is het binnen altijd behaaglijk. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van in hoogte verstelbaar stuur, toerenteller, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes.
Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Subaru, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Broekauto, voor de echte Subaru beleving, al ruim 23 jaar de Subaru 6 sterren dealer voor (zuid) Nederland, wij hebben alle nieuwe modellen en een ruime keuze in gebuikte Subaru’s in onze showroom. U vindt hier ook diverse andere merken en youngtimers ( Youngtimer@broekauto.nl ) aangezien wij in het verleden 38 jaar Rover/MG dealer zijn geweest. Voor Subaru tuning hebben wij ons eigen merk ScoobySport kijkt u eens op www.scoobysport.nl of neem contact op voor een advies op maat, Ook voor onderhoud, reparatie, schadeherstel en autoglas bent u bij ons aan het juiste adres. Kom langs en overtuig u zelf ! Broekauto de Subaru brand store in Waalwijk.Voor een bezichtiging of proefrit kunt u contact opnemen via verkoop@broekauto.nl of via 0416-332054.Broekauto is ook Youngtimer Specialist met 53 jaar ervaring voor onderhoud en reparatie. Voor meer info vraag naar Leon Reijnen of Johan Lodewijks. www.broekauto.nl