Stuart Wilde: De kunst van geld is om er wat van te he…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 55x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Stuart Wilde: De kunst van geld is om er wat van te hebben!

geld is nodig om zoveel levenservaring te kopen dat je geen geld meer nodig hebt

Bijna iedereen meent dat geld de wortel is van alle kwaad. Alleen al daardoor staat veel geld verdienen in een kwaad daglicht en worden de gedragingen van welgestelden met argusogen gevolgd.

'Dit is vaak ten onrechte', zegt Stuart Wilde, 'want geld maken is in feite een spel, dat net als elk spel dat volgens de regels gespeeld wordt, bevrediging en plezier verschaft.' Aangezien dit spel tevens overleg, inzet, doorzettingsvermogen, slagvaardigheid, risico-bereidheid, goede timing en mensenkennis vereist, komen bij geld verdienen juist die eigenschappen aan bod, die vaak ook voor een allround karaktervorming onontbeerlijk zijn.

Daarmee is het maken van geld in wezen niet verschillend van werken aan jezelf. Bovendien zul je ontdekken dat het geheim van succes, zowel materieel als spiritueel, schuilt in het vermogen om doelgericht, met de juiste instelling, op het juiste ogenblik, op de juiste plek aanwezig te zijn.

Een zinvol. optimistisch boek om allen die bang zijn dat de wereld aan carriere-maken en materialisme ten onder dreigt te gaan, een hart onder de riem te steken.

Uitg. Schors, paperback. In goede, ongelezen staat.

kst

P010119


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.