MarktPlaza

Stuart Archer Cohen - Engelen van steen

341x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

**Stuart Archer Cohen - Engelen van steen** €.2,95 (315 blz)

Paperback, prima staat!

De opdracht deprimeerde hem. Hij wist dat het Waterbury-onderzoek bedriegerij zou zijn, een politiek spelletje, en dat de chef daarvan op de hoogte was. Hij wist dat het feit dat hij aangewezen was het onderzoek te leiden, juist bedoeld was om de moordenaar niet te vinden. Daarvoor bestond geen twijfel, want hij was degene die de kogel in het achterhoofd van Waterbury had geschoten.

Comisario Miguel Fortunato is al lang politie-inspecteur in Buenos Aires. Misschien wel te lang. Hij heeft zijn zakken in de loop der jaren gevuld met meer dan een half miljoen dollars aan steekpenningen. Maar zo gaat dat nou eenmaal... Weliswaar heeft hij minder slechte dingen gedaan dan sommigen van zijn collega's, maar hij heeft ook nooit de moed gehad om zijn vrouw - die net aan kanker is overleden - te vertellen waar het grootste deel van hun geld vandaan kwam.

En nu zit hij met een noga delicaat probleem. Een tijdje geleden is het lichaam van Robert Waterbury, een Amerikaanse romanschrijver, in Fortunato's district gevonden - een kogel door het hoofd. De zaak was snel afgedaan als een uit de hand gelopen drugsdeal. Maar nu hebben de Amerikanen iemand gestuurd om de zaak opnieuw te onderzoeken. Iemand die al snel ontdekt dat hier in Buenos Aires de waarheid over het algemeen niet hoog op de prioriteitenlijst staat...

Excl. verzendkosten.