MarktPlaza

Stijlvolle Vloerlamp Holgarsøn – Anne Light & Home

488x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Een zeer stijlvolle Vloerlamp is de Holgarsøn, afkomstig uit de prachtige collectie van Anne Light and Home. Deze lamp vind je ook in onze collectie en dan als wandlamp, zo kun je ook de mooie combinatie maken van vloer- en wandlamp samen in een woonkamer.
De lamp is vervaardigd uit metaal en voorzien van een zwarte poedercoating, de kap is uitgevoerd in rookkleurig kunststof.
De hoogte van de lamp is verstelbaar van 141 centimeter tot 155 centimeter en de reikwijdte is 94,5 centimeter, word geleverd inclusief snoer van 250 centimeter met voetschakelaar.
Merk: Anne Light & Home
Model: Holgarsøn
Kleur: Zwart met Rookkleurige kap

Afmetingen en Informatie:
Hoogte: 141 - 155 cm
Reikwijdte: 94,5 cm
Diameter van de kap: 25 cm
Diameter van de voet: 33 cm
Fitting E27 (Grote fitting)
Alle lichtbronnen zijn geschikt tot maximaal 40 Watt
Inclusief snoer van 250 cm, voorzien van voetschakelaar.
De Holgarsøn wordt geleverd zonder lichtbron

Famozo is al 9 jaar een vertrouwd adres voor leuke items voor het interieur!

Wij versturen onze items naar het door u opgegeven adres echter is het ook mogelijk, op afspraak, de bestelde items bij ons af te halen in Hoogeveen.


Betalen is bij Famozo mogelijk via IDEAL, Achteraf betalen, PayPal, Creditcard, Bankoverschrijving, Mister Cash of als u de items komt afhalen met PIN.

Indien er een prijs vermeld staat is dit een vaste prijs en heeft bieden op onze advertenties geen effect. Op deze biedingen wordt dan ook niet gereageerd.

design, industrieel, lampen, barkruk, stoel, woonkamer, kantoor, projectinrichting, inrichting, kinderkamer, babykamer, kinderstoel, schommelstoel, barok, barkruk, bank, design of love, slide design, Plexiglas, eames, modern, decoratie, accessoires, beton, industriële look, woonaccessoires, kussens, decoratie, DAW, DAR, RAR, DSW, DSR, DKR, achteraf betalen, bohemian, ibiza style, project inrichting