MarktPlaza

Stijlvolle Counterkruk Elton – Lichtgrijs

305x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

In onze collectie vind je de prachtige Elton eetkamerstoelen en loungestoelen en dan mag een kruk niet ontbreken. Dit is een counterkruk die het goed doet aan een ontbijtbar of aan het blad van je keuken. Deze kruk is dus lager dan de gemiddelde barkruk, toch is het verstandig om de hoogte van het blad, waar de kruk aan komt te staan, goed op te meten, zie de extra informatie hieronder.
Merk: Anne Light & Home
Model: Elton
Kleur: Grijze stoffering en zwart metaal
Materiaal: metaal en bouclé stof
Extra info: het is belangrijk, voor het bestellen, goed de juiste zithoogte op te meten, voor een goed zitcomfort is het belangrijk dat het verschil tussen de bovenkant van het blad (van keuken of bar) en de bovenkant van de zitting maximaal 30 cm zijn, de meest optimale afstand is 27 - 28 cm.

Afmeting:
Hoogte: 110 cm
Zithoogte: 65 cm
Breedte: 46 cm
Diepte: 55 cm
Voor overige afmeting zie de Tekening die is bijgevoegd onder de foto’s.


Famozo is al 10 jaar een vertrouwd adres voor leuke items voor het interieur!

Voor andere leuke items of eventuele vragen stuur ons gerust een mail.
Betalen is bij Famozo mogelijk via IDEAL, AfterPay, PayPal, Creditcard, Bankoverschrijving, Mister Cash of als u de items komt afhalen met PIN.

Indien er een prijs vermeld staat is dit een vaste prijs en heeft bieden op onze advertenties geen effect. Op deze biedingen wordt dan ook niet gereageerd.

design, industrieel, lampen, barkruk, stoel, woonkamer, kantoor, projectinrichting, inrichting, slide design, design of love, Plexiglas, eames, modern, decoratie, accessoires, beton, industriële look, woonaccessoires, kussens, decoratie, DAW, DAR, RAR, DSW, DSR, DKR, achteraf betalen, bohemian, projectinrichting, boho chique, bohemian style, ibiza look