MarktPlaza

Stijlvolle Barkruk Teakhout (Set van 2)

375x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Stijlvol en stoer dat kun je zeggen over deze barkrukken, misschien ogen ze enigszins simpel maar geloof me als je deze krukken aan de bar of keukenblad in je keuken plaatst dan zijn het zeker blikvangers. De krukken zijn te bestellen in een set van 2 stuks, indien je meerdere krukken besteld is een oneven aantal ook mogelijk, vraag ons gerust.
De barkruk is uitgevoerd met een metalen onderstel en een teakhouten zitting.
Merk: J-Line
Materiaal: Zwart metalen onderstel en een teakhouten zitting

Let op: het is belangrijk, voor het bestellen, goed de juiste zithoogte op te meten, voor het goede zitcomfort is het belangrijk dat het verschil tussen de bovenkant van het blad (van keuken of bar) en de bovenkant van de zitting maximaal 30 cm zijn, de meest optimale afstand is 27 - 28 cm. 

*Grotere aantallen is mogelijk en dan gelden er speciale prijzen, vraag ons gerust

Afmeting:
Hoogte: 77 cm
Zithoogte: 75 cm
Diepte zitvlak: 37 cm
Breedte: 40 cm
Gewicht: 5,75 kg (Per stuk)

Levertijd: 5 – 7 dagen

Famozo is al 10 jaar een vertrouwd adres voor leuke items voor het interieur!

Voor andere leuke items of eventuele vragen stuur ons gerust een mail.
Betalen is bij Famozo mogelijk via IDEAL, AfterPay, PayPal, Creditcard, Bankoverschrijving, Mister Cash of als u de items komt afhalen met PIN.

Indien er een prijs vermeld staat is dit een vaste prijs en heeft bieden op onze advertenties geen effect. Op deze biedingen wordt dan ook niet gereageerd.

design, industrieel, lampen, barkruk, stoel, woonkamer, kantoor, projectinrichting, inrichting, slide design, design of love, Plexiglas, eames, modern, decoratie, accessoires, beton, industriële look, woonaccessoires, kussens, decoratie, My Your, Acrila, Gusta Celebrate, Leeff, kerstpakketten, DKR, achteraf betalen, Bohemian, projectinrichting, Boho chique, bohemianstijl, ibiza look, boho chic