MarktPlaza

Stephen Marlowe/SPAANSE PEPER(UMC-Real 136)

14x bekeken
11 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

 Stephen Marlowe/SPAANSE PEPER(UMC-Real 136) in redelijk nette staat.
„Wat weet jij van de liefde af dat ik je niet heb geleerd?" Dit schreeuwde Manijs tegen Ruy, terwijl haat uit haar donkere ogen straalde.
De jonge stierenvechter haalde diep adem. „Wat jij me geleerd hebt is allemaal vuiligheid," zei hij. „En dat noem jij liefde! Maruja schreeuwde zijn naam, maar haar woede werd in haar keel gesmoord en haar stem brak. Toen stak ze haar armen naar hem uit. Ruy sloeg haar armen weg, waarna zijn broer Paco naar hem toesprong en hem een klap gaf. Er was slechts één klap nodig om hem door de kamer te doen tollen. Bij de muur strompelde Ruy overeind. Er ging een seconde voorbij. Toen stond hij rechtop; keek ons aan, vervloekte ons, wenste ons naar de hel en greep een paar banderillas van de muur.
Hij draaide zich om en hield de gevaarlijke wapens met de haken boven zijn hoofd. Zo liep hij door de kamer. Ik wist zo zeker als mijn naam Drum is wat hij van plan was en bracht mijn hand langzaam in de richting van de Beretta. Plotseling voegde Ruy de daad bij mijn gedachten en ging op zijn broer en Manijs af, terwijl hij de gevaarlijke banderillas gereed hield om te doden ... 1962
Verzenden mogelijk, kosten koper.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, stripboeken, leesboeken en pockets voor elk wat wils.