MarktPlaza

Startersappartment te Voorburg: 4 kamerappartement met balkon.

4878x bekeken
10 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Koningin Wilheminalaan te Voorburg:
te koop zonder makelaar!!!!!
Gelegen op de bovenste etage , met wijds uitzicht over de laan, een klassiek appartement met de originele schuifseparatie met kasten en zwart marmeren schouwen, gestuckte plafonds met lichte plafondornamenten.
Ind. beveiligde entree, trap naar 2e etage. Entree appartement met hal woonkamer en suite  en schouwen, voorzijkamer.
De badkamer is modern met ligbad, apart toilet bijpassend bij badkamer.  Verder nog een walk-in room/logeerkamer/werkkamer/slaapkamer met toegang tot balkon.
Keuken: ruime keuken met de oude schouw en een recht opgestelde keuken met veel opbergkasten. Vanuit de keuken toegang tot achterbalkon.
De gehele woning is voorzien van laminaatvloer en wordt verwarmd door een cv combiketel.
woonkamerplafond is ca. 10 cm verlaagd mbt dakisolatie. woonkamer heeft voorzetwand met isolerende  werking.
Op dit moment wordt het appartement geheel gestucked en geschilderd. Op dit moment ligt er op de vloer een stuckloper. Dit om beschadigingen aan het laminaat te voorkomen.
Appartementencomplex met actieve vve., ca. 75 p/m. en is gelegen op eigen grond. Geen dure erfpacht dus. Parkeren: voldoende parkeergelegenheid in de laan. Bezoekersregeleling mbt parkeerschijf is van toepassing. Bewoners kunnen een parkeerkaart kopen bij de gemeente Voorburg. Appartement ligt op ca. 10 minuten rijden van de snelweg richting Rotterdam, Amsterdam, Den Haag/Scheveningen. Leiden Duin en bollenstreek. De buurt kent een groot aantal kleine winkeltjes, cafeetjes, restaurantjes, koffiebars, buurtsupermarkt etc.
Vraagprijs € 289.000 kk, aanvaarding in overleg, kan snel.