MarktPlaza

Star Wars "Boba Fet and Fennec Shand on Trone" Statue

457x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen

Omschrijving

Star Wars "Boba Fet and Fennec Shand on Trone" The Mandalorian Statue

De legendarische Star Wars Bounty Hunter en zijn nieuwe bondgenoot, in een standbeeld (Origineel/licentie)

In het verleden was hij een van de meest gevreesde premiejagers in de melkweg, hij werkte voor zowel de criminele onderwereld als het rijk, en werd zo een legende. Na een lange tijd, toen velen dachten dat hij ten einde was gekomen door Luke Skywalker te confronteren en in de angstaanjagende Sarlacc Pit op Tatooine te vallen, dook hij weer op in de serie 'The Mandalorian'. zijn wapenrusting terugkrijgen en van Bib Fortuna de troon overnemen die ooit toebehoorde aan de overleden Jabba.
Met Fennec Shand aan zijn zijde werd hij de nieuwe grote gangsterbaas in de melkweg.
De premiejager zit op een troon die is versierd met monsterlijke bronzen hoofden, die minutieus de minimale details van de scène na de aftiteling uit seizoen 2 van de serie 'The Mandalorian' repliceren.

Tijdens het Republiek-tijdperk was een andere legendarische premiejager, Jango Fett genaamd, de genetische donor voor de oprichting van de Clone Troopers, soldaten die bij hun geboorte genetisch veranderd waren voor snelle groei en loyaliteit, en onderwerping aan het leger van de oude Galactische Republiek. Fett eiste voor de donatie, naast een som geld, een enkele ongewijzigde kloon van hemzelf, die hij Boba Fett noemde en hem als zoon opvoedde. Nadat hij zag dat zijn vader in een gevecht werd gedood door Jedi Master Mace Windu, werd Boba, die niet succesvol was in zijn zoektocht naar wraak, gevangengezet op Coruscant. Na het uitzitten van zijn straf volgde hij hetzelfde professionele pad als zijn vader en werkte hij samen met verschillende andere jagers.
Elite huurling en huurmoordenaar Fennec Shand verscheen voor het eerst in de vijfde aflevering van de Mandalorian-serie, waarin ze werd opgejaagd door Mando en zijn bondgenoot Calican, gered door Boba Fett in de 14e aflevering van de serie, en zo zijn partner werd. Ze hielp Boba Fett zijn harnas terug te halen en later Grogu (Baby Yoda) te redden om een deal na te komen. Aan het einde van de missie volgt ze Boba naar Tatooine, waar hij de controle over de overblijfselen van de Hutt-kartels overneemt.

Deze Limited Edition Handgeschilderd, en is in beperkte oplage digitaal gebeeldhouwd door de meester
beeldhouwers van IRON Studios.

Collectors item

Breedte: 27 cm
Hoogte: 23 cm
Diepte: 17 cm
Gewicht: 3,4 kg
Materiaal: Polystone
Stijl: Bust / Statue / Merchandise / collectors item
Kleur: Multicolor
Scale: 1 : 10
Limited Edition: Ja
Certificaat: Neen
Hand geschilderd: Ja
Gecontroleerd / Verzegeld: Ja

Vragen?, stuur een mail.

>> Wordt niet verzonden, ophalen in Duiven, op afspraak<<