MarktPlaza

Stapelbed Chris 198x86cm. Gratis Matrassen Gratis Levering

1128x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Stapelbed Chris 198x86cm. Gratis Matrassen Gratis Levering

Stapelbed voor kinderen en tieners Chris COLOR combineert duurzaamheid en robuustheid met een interessant ontwerp. Het is gemaakt van hoogwaardig MDF en bedekt met drie lagen niet-giftige vernis op waterbasis, die niet alleen de veiligheid van het gebruik, maar ook de geweldige uitstraling van het bed beïnvloedt: de kleuren zijn duurzaam en vervagen niet. Het Chris COLOR-model is verkrijgbaar in vele kleurenvarianten, die we vrij met elkaar kunnen samenstellen. De body van het bed is verkrijgbaar in witte of grijze kleuren, terwijl de tops en laden zijn gemaakt van een plaat bedekt met vernis in vijf kleuren om uit te kiezen.

In de constructie gebruiken we alleen frames gemaakt van elastische FLEX-strips. Het bed is voorzien van een ladder en u beslist of het tijdens de eerste montage aan de rechterkant of aan de linkerkant moet zijn. Er werden extra beschermende barrières gebruikt, waardoor uw kind wordt vergezeld door een rustige en veilige slaap. De set bevat ook een diepe en praktische lade die kan worden gebruikt als een container voor beddengoed of speelgoed.

Het ontwerp van het Chris COLOR-bed door zijn vorm maakt het niet alleen een slaapplaats, maar ook een uiterst belangrijk element in de omgeving. Dankzij de intense kleuren is hij zowel geschikt voor jonge kinderen als voor jonge mensen. Het zal het interieur van de kinderkamer nieuw leven inblazen en ervoor zorgen dat ze aangename en onvergetelijke momenten beleven tijdens het plezier en het ontmoeten van vrienden.

U ONTVANGT:

Stapelbed Chris
Lade op wielen
Lattenbodems

+2 x Gratis Matrasen.

Hebt u vragen?
Bel ons dan op
Tel: +32488386024

Nu Gratis Poef Football 50cm.

Transportkosten: GRATIS LEVERING. Betaling bij ontvangst. Is uw bestelde artikel niet goed? Wij garanderen uw GELD TERUG!

Dit product hebben wij momenteel op voorraad.
Levering binnen 7 dagen

Te bestellen via de
webshop www.h6.be