Stanley West - De nachten zijn lang

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 51x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Stanley West - De nachten zijn lang
Strijd tegen kidnapping en moord... Welk spel speelt Rodemary?
UMC
Real~Reeks 18
MCMLVIII, Uitgeversmaatschappij 'De Combinatie' N.V. (UMC)
186 pag.
naam voorin boek vermeld, kreuk in achterkaft, pennenstreep in het boek
Prijs: teab (bieden excl de eventuele porto aub)

"De opdrachten welke Jess Ford, particulier detective, in de loop van zijn carrière had uitgevoerd, waren meestal niet zonder gevaar. Jess wist dat en ging de risico's niet uit de weg. Risico's lopen was zijn vak.
Maar de opdracht welke hij nu van het advokatenkanoor Llewellyn, Llewellyn & Mitchum ontving was zó gemakkelijk, zó kinderlijk eenvoudig dat een kindermeisje hetzelfde had kunnen doen. Het honorarium was echter verdacht hoog en ergens vermoedde Jess een addertje onder het gras.
Het addertje bleek een volwassen ratelslang te zijn, die telkens zijn giftige kop opstak gedurende die zonderlinge tocht dwars door het land, een tocht die enkele dagen duurde.
Maar die dagen waren gevuld met spanning en gevaar.... om niet te spreken van de nachten.
Want de nachten waren lang.
Rosemary Allen was een jonge en begeerlijke vrouw en zijn gedwongen reisgenote. Zij speelde haar eigen spel en het kostte Jess heel wat hoofdbreken om te weten te komen wat dit spel was. En toen hij het wist....
Kidnappers, politiemannen en FBI-agenten kruisen zijn pas en hij moet een wanhopige en gevaarlijke strijd leveren om ten slotte de overwinning te behalen.
Een amusant elemant in het verhaal vormt Dolly, een bruinharige takshond, die eveneens een eigen spel speelt en er in niet geringe mate toe bijdraagt dat de schurken hun verdiende loon krijgen en Jess Ford de beloning - een dubbele beloning - in de wacht sleept."


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.