MarktPlaza

Standaard ATA golf transport koffer SKB 2skb-4812ws

177x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Houd uw golfclubs veilig met onze SKB's Standard ATA Golf Travel Case (2SKB-4812WS). Deze Golf koffer is ontworpen voor de meest populaire standaard golftassen en biedt maximale bescherming.. Gevormd van polyethyleen met ultrahoog moleculair gewicht, het materiaal dat door het Amerikaanse leger is gespecificeerd voor koffers en containers, en vervaardigd om te voldoen aan de ATA 300 Categorie I-specificaties of deze te overtreffen. De ATA 300 Categorie I-specificaties, is de hoogste classificatie van de ATA voor de commerciële luchtvaart.  

Deze Golf-reiskoffer wordt geleverd met TSA-vergrendelingssysteem speciaal voor vliegreizen en het exclusieve Perfect-Match- valance bending systeem van SKB, dat strakke, veilige pasvormen biedt om te voorkomen dat vuil, stof en vocht in de koffer komen wat deze koffer eigenlijk maakt tot een echte flightcase.

Deze Golfkoffer wordt geleverd met onze onvoorwaardelijke levenslange garantie en SKB's $ 1500 Club Coverage.
 

Ontworpen voor de meest populaire standaard golftassen
Nieuwe vergrendelingen met industriële sterkte waarvoor patent is aangevraagd, voor een superieure dekselsluiting en algehele   vergrendelde beveiliging.   
TSA-sluitsysteem voor het gemak van vliegreizen.
SKB's Perfect-Match valance-buigsysteem, zorgt voor strakke, veilige pasvormen om te voorkomen dat vuil, stof en vocht in de behuizing komen.
SKB's onvoorwaardelijke levenslange garantie.
SKB's Clubdekking van $ 1500.

Prijs: €315 inclusief verzenden

Te bestellen via deze link:
https://www.transport-koffer.nl/a-55489707/golf-koffers/106-standaard-ata-golf-transport-koffer-skb-2skb-4812ws/#description