MarktPlaza

Stamboom Maine Coon-kittens klaar.

73x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Ze zijn van volledig op gezondheid geteste lijnen en actieve geregistreerde ouders. Ze vertrekken met hun stamboompapieren van vier generaties en worden volledig ingeënt. We hebben een rood tabby reutje en een zwart tortie smoke poes die nog niet gereserveerd zijn.

Onze katten maken een groot deel uit van ons gezin. Ze leven bij ons als huisdier en worden als zodanig behandeld en verzorgd. Ze zijn erg geliefd en krijgen de beste zorg en aandacht die er is. Geen enkele kat van ons wordt ooit gekooid, zelfs niet voor een korte tijd, ook geen kittens. Ze leven allemaal binnenshuis waar ze beschermd zijn tegen schade. Ze hebben een verscheidenheid aan speelgoed en activiteitencentra, waaronder kattenbomen om ze geamuseerd te houden, en het is een zeer sociale en liefdevolle groep.

Kittens worden geboren in een van onze slaapkamers waar ze ongeveer 4 weken verblijven voordat ze naar onze woonkamer verhuizen, waar ze kunnen integreren en socializen met de rest van onze kattenfamilie. Kittens worden vanaf de geboorte behandeld om ervoor te zorgen dat ze goed gesocialiseerd zijn en opgroeien in de buurt van andere katten, dieren en kinderen. Ze zijn gewend aan alle huishoudelijke handelingen en geluiden, inclusief stofzuigers.